Počeli su vrući partiji

Sezona otvorena - Turisti, navalite!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Aquarius na Zrću ovog je vikenda uz više od tisuću posjetitelja iz Hrvatske i iz 25 zemalja otvorio svoja vrata i najavio još jednu sezonu na najluđoj party destinaciji na Jadranu.

Još jedno Aquariusovo ljeto na Zrću, novaljskoj plaži koja se upisala na svjetsku kartu napopularnijih odredišta za zabavu, o čemu posljednjih godina izvještavaju i pišu brojni svjetski mediji, počelo je Zrće Spring Break festivalom.

Međunarodni trodnevni glazbeni događaj kojem je prisustvovalo preko tisuću mladih iz SAD-a, Francuske, Njemačke, Velike Britanije i ostalih zemalja, trajao je od 6. do 9. lipnja, a spektakularnim setom zatvorila ga je Niki Belucci, najerotičnija DJ-ica na svijetu.

Uz uvijek atraktivnu Niki, nastupili su i DJs from Mars, talijanski duo koji je svijet osvojio plesnom preradom proslavljenih pop hitova i rijetko viđenim scenskim nastupom – uvijek sviraju s kartonskim kutijama na glavama.

Pogledaj i ovo showbuzz Papaya 2013. Luda zabava, seksi cure i užarena atmosfera - tako je bilo lani! Što vas čeka ovo ljeto?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene