Ripper bez zadrške

'Ne znam tekst i boli me ku...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pips,Chips & Videoclips nastupili su sinoć u zagrebačkom klub Vintage industrial bar.

Koncert su počeli pjesmom 'Plači', a već tijekom druge pjesme 'Seks u školi' Ripper je zaboravio tekst i jednostavno izjavio 'Ne znam tekst i boli me kurac'.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava domaća atmosfera Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac

Ripper nije štedio lijepe riječi kojima bi počastio svoju publiku.

'Ja imam suprugu koja je iz jednog drugog benda i kad dolazi na Pips koncerte onda kaže: 'Ovi tvoji su drugačiji!' Oni su naprosto drugačiji. U tome je sadržano sve. Ja znam cijeli koncert žmiriti. Ta publika stvarno sluša tu muziku. Ja sam ih uzgojio. Njih ima relativno malo. Mi nismo bend za dom sportova. Uvijek me iznenadi taj broj, koliko je veći nego što sam mislio. Drago mi je da su se ovi moji dedeki digli iz kreveta, jer oni ne idu nikud, oni baš dođu na Pipse. To je stvarno poštovanje prema bendu!', rekao je i dodao kako baš poput svojih vršnjaka u publici ne poznaje pojam izlaska i to otkad je u braku. Točnije posljednjih trinaest godina.

>> 'Ja sam tvoj dječak iz blata, htio bih da me voliš i da nisam sam'

Karte za ovaj koncert nisu bile na prodaju već ih se isključivo moglo osvojiti u programu Antene Zagreb. Zato i ne čudi da je Pipse bodrilo nekoliko stotina najvećih fanova.

Pipsi spremaju novi album, a o njemu je Ripper rekao:

'Odrastao sam jako. Promijenio sam se. Dobio sam familiju i drugačije gledam na život, drugačije gledam i na muziku. Mi se bavimo rokenrolom. Mi smo budale, ali ima i dvorska luda neki svoj razvoj tako da ne sumnjam da će to ljudi prepoznati. S druge strane mi moramo biti zabavni i klincima. Mislim pritom na one malo starije od 20'.

Ripper često spominje svoju suprugu. Kaže kako na koncert nije mogla doći jer je brinula za dijete no da inače redovito posjećuju koncerte jadno dugome.

Četvrti Antenaplugged je iza nas, a nova poslastica za ljubitelje rocka stiže već 05. travnja kad Antena Zagreb donosi koncert Gorana Bareta i Majki.

U priloženim videima pogledajte djelić atmosfere sa sinoćnjeg koncerta Pipsa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene