veliki koncerti

Natali Dizdar 8. svibnju zatvara sezonu u Saxu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz pratnju vrsnih glazbenika, Natali Dizdar zatvorit će bogatu sezonu velikih koncerata u klubu Sax!, a repertoar je odabran po uzoru na njene rasprodane prošlogodišnje koncerte.

Zagrebačka publika, Natali Dizdar i klub Sax! imaju poseban odnos što dokazuje veliki interes i rasprodani koncert koji je pjevačica održala početkom prosinca prošle godine te tako otvorila sezonu velikih koncerata u tom kultnom zagrebačkom klubu. Poznata pjevačica ponovno će nastupiti na pozornici Sax-a, a zagrebačka publika imat će priliku prvi put uživo čuti novi singl ''Iluzionist''.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Klub Sax i Natali Dizdar imaju i dvije ulaznice za koncert u Saxu 8. svibnja. Pošaljite nam na mail zašto želite na koncert i pošaljite nam svoje priče na mail natjecaj@novatv.hr.

Imamo i dobitnika: 

DARIO GOLUB

Natali Dizdar prvi put iskreno progovara o prekidu s dugogodišnjim dečkom

 

a i sviralo se.. :)p.s...thnx luke & gus bonic 4 everything...

Posted by Natali Dizdar (official page) on Wednesday, March 18, 2015

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma “Natali Dizdar” i “Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin. Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita 'Zamijenit ću te gorim', Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Filip Dizdar snimio cover za pjesmu Johna Lennona 'Imagine' u jazz maniri

Natali će izvesti pjesme s dva studijska albuma i live-a ZKM-a, a publika u Zagrebu će imati priliku uživo čuti i najnoviji singl ove vrhunske glazbenice. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene