Zabava zagarantirana

Manison priređuje pravu zabavu: Stiže Omnia!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački Mansion predstavlja novo DJ gostovanje u utorak 30. travnja uoči Praznika rada.

Ravno sa svjetskih pozornica, mlada Dj zvijezda OMNIA po prvi će puta gostovati u našem gradu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako je bilo? Uskršnji vikend u Mansionu - zabava koja se ne propušta!

OMNIA je novo DJ i producentsko ime na svjetskoj trance i progressive sceni. Posljednju godinu pamtit će po ulasku na prestižnu listu Top Dj Mag 100 zauzevši 58 mjesto čime se istaknuo kao jedno od najznačajnijih imena europske elektronske scene.

Danas je DJ OMNIA jedno od najtraženijih mlađih imena, a nakon rasprodane turneje nastupa i na prestižnim svjetskim glazbenim događanjima (Ultra Music Festival, A State of Trance turneja velikana Armin van Buurena), te u najpoznatijim svjetskim klubovima.

Nastup u zagrebačkom Mansionu pravo je zagrijavanje za ono što nas očekuje ovog ljeta u najboljem klubu na Jadranu - novaljskoj Papayi. U terminu od 24. – 26. srpnja očekuje nas Beach Odyssey Festival. W&W, Omnia, Arty, Orjan Nilsen, First State, Aly & Fila samo su neka od imena koja nas očekuju u još jednom uzbudljivom festivalskom tjednu kluba Papaya. Osim sjajnog Omnie na Papaya partiju u Mansionu očekuju nas nastupi već poznatih Papaya rezidenata i DJ-a.

Ograničeni broj ulaznica za nastup Omnie mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 30 kuna u sustavu Eventima. Kupnjom ulaznice sudjelujete u nagradnoj igri koja Vam može osigurati mjesto na jednom od najzanimljivijih evenata ovog ljeta u klubu Papaya Beach Odyssey Festivalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene