Jedinstveno glazbeno iskustvo

Uzbudljiva noć ispunjena glazbom i emocijama obasjat će Kerempuh krajem rujna!

Zaklada za Noru Šitum - 3 Zaklada za Noru Šitum - 3 Foto: Goran Jakuš, Zaklada Nora Šitum, Krume Ivanovski, Danijel Roščić 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zaklada za Noru Šitum - 2 Zaklada za Noru Šitum - 4 Zaklada za Noru Šitum - 5 Zaklada za Noru Šitum - 1 +0 Zaklada za Noru Šitum - 3 Galerija

Glazbena večer ispunjena emocijama održat će se 30. rujna u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh.

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o malignim bolestima djece i tim povodom, ali i povodom obilježavanja 10 godina rada Zaklade Nora Šitum, 30. rujna, s početkom u 20 sati, u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh organizira se humanitarni koncert grupe Cambi.

Uzbudljiva noć ispunjena glazbom i emocijama obasjat će Kerempuh, u kojemu će sastav Cambi održati nezaboravan koncert za sve zaljubljenike u dalmatinski prizvuk. Jedinstveno glazbeno iskustvo za sve prisutne, prepoznatljivi vokali izvođača i harmonični aranžmani oduševit će i povezati publiku.

Deset godina rada Zaklade označava deset godina nade, ljubavi i borbe za mlade živote koji su suočeni s izazovima malignih bolesti. Ovaj humanitarni koncert je prilika da se zahvali svim volonterima, sponzorima i obiteljima koji podržavaju hvalevrijedan rad iste. Nevjerojatna večer glazbe i solidarnosti ostavit će duboki pečat u srcima svih prisutnih, podsjećajući na snagu glazbe i humanosti.

Zaklada Nora Šitum neprofitna je organizacija koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Pruža financijsku pomoć neophodnu za pokrivanje troškova smještaja i života obitelji tijekom liječenja djece izvan mjesta stanovanja, psihološku pomoć te se bavi organizacijom brojnih javnozdravstvenih manifestacija u koje su uključena djeca koja su se liječila od malignih bolesti, a kojima je potrebna socijalizacija nakon dugotrajne bolničke izolacije koje liječenje iziskuje.

Ulaznice se mogu kupiti na službenoj web stranici kazališta Kerempuh ili na blagajni kazališta, od utorka do subote, od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 eura, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć oboljeloj djeci kojoj Zaklada Nora Šitum kontinuirano pomaže.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene