Trk po karte!

Obećano – ispunjeno! Nakon odgođenog koncerta Goran Bare & Majke tour stiže u Arenu Zagreb!

Goran Bare i Majke Goran Bare i Majke PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Bare i Majke Galerija

Potvrđena je nova lokacija i novi datum! Zagrebački koncert Goran Bare i Majke održat će se 22.12.2023. u Areni Zagreb! Nakon što je zbog sigurnosnih i tehničkih razloga koncert otkazan u Košarkaškom centru Dražen Petrović mnogi obožavatelji doći će na svoje i to baš u najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj gdje će legenda hrvatskog rocka održati nezaboravni koncert u sklopu Goran bare & Majke tour. Obećano – ispunjeno.

Važna napomena kupcima karata je da sve karte kupljene za koncert u Košarkaškom centru Dražen Petrović vrijede za Arenu Zagreb. Također, cijena karata za Arenu Zagreb ostaje ista kao što je bila za KC Dražen Petrović. Veliki kapacitet zagrebačke Arene otvorio je mogućnost kupovine većeg broja karata za sve sektore u dvorani. Svi koji su kupili karte, a žele dobiti povrat novca to mogu napraviti putem Eventima.

Ulaznice kupljene za Tribinu – slobodno sjedenje vrijede za Tribinu – slobodno sjedenje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Parter - stajanje vrijede za Parter - stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Fan pit - stajanje vrijede za Fan pit - stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za VIP stol -stajanje vrijede za VIP stol - stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice kupljene za Žutu tribinu – ograničen pogled vrijede za Parter – stajanje i nije ih potrebno mijenjati.

Ulaznice za Ložu vrijede za Tribinu – slobodno sjedenje i nije ih potrebno mijenjati.

Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 18.10.2023.

Zamjene kategorija kupljenih ulaznica nisu moguće, moguće je ostvariti povrat sredstava do 18.10. i kupiti nove ulaznice ukoliko želite biti smješteni u drugu kategoriju.

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava (do 18.10.2023.)

Ako ste ulaznice kupili na eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s emaila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 18.10.2023.

Zasigurno emotivan nastup bit će ovo za legendarnog Baru koji u ranijem razgovoru za TOP RADIO nije skrivao zadovoljstvo nastupa pred zagrebačkom publikom:

''Volim inače nastupati pred malo 'jačom' publikom. Jer kada ideš u neki manji grad onda je uvijek pitanje hoće li ljudi doći, koliko uopće ima ljudi, postoji li interes. A ovdje u Zagrebu znaš da imaš svoju publiku kao u Splitu'', rekao je roker.

Bare je u razgovoru za TOP RADIO izrazio zadovoljstvo dosadašnjom turnejom po hrvatskim gradovima.

''Nisam uopće očekivao da ćemo baš u svakom gradu imati punu dvoranu, da će svi pjevati, da će svi skakati. Izvrsno je! Oduševljen sam!'', rekla je ikona hrvatskog rocka.

Popularan rock bend obožava svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i opravdano tu titulu nose već desetljećima.

Zagrebačka publika uživat će u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su ''Budi ponosan'', ''Mene ne zanima'', ''Mršavi pas'', ''Teške boje'', ''Vrijeme je da se krene'' te mnogim drugima.

Veliko zadovoljstvo stvori se svaki puta kod poznatih rokera kada stanu na zagrebačku pozornicu. Dobar rock očekuje Zagreb 22. prosinca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene