I Poreč ima što pokazati...

Dva luda provoda koja su privukla BESRAMNE dame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrući provod izmamio je najhrabrije dame koje se nisu sramile skinuti u donje rublje...

Nakon spektakularnog otvaranja ljetne sezone koncertom Severine, popularna porečka diskoteka Byblos u četvrtak je spektakularno otvorila još jednu ovoljetnu rezidenciju. Riječ je o art programu s Ibize pod nazivom La Fiesta.

Pogledaj i ovo showbuzz Osjeća se odlično To je naša lavica: Nakon bolnice, brzi povratak na binu!

Nastupili su Danny Wade, resident DJ Ibizinog kluba Pacha, Miguel Lara, virtuoz na violini, te balerine i umjetnice plesa oko šipke Anastasie Sokolova i Dmytria Politova, čime je večer La Fiesta je prikazala potpuno novo poimanje klubske zabave u regiji ali i šire.

No to nije bilo jedino, glazbeno umjetnički program klubske muzike upotpunili su i dva LED robota koji su se poigrali s publikom dok su plesne umjetnice s Ibize doprinjele glamuroznosti programa i dodatno začarale večer i samu diskoteku Byblos te prikazale je u njenom punom sjaju. Vrhunski program prepoznali su mnogobrojni turisti koji su na "La Fiestu" došli čak i iz okolnih država Italije, Slovenije, no nije bilo im daleko potegnuti i iz Austrije i Mađarske. Art program s Ibize, "La Fiesta", na rasporedu je svakog četvrtka u diskoteci Byblos, pa tako slijedi i uoči Fatboy Sima, ovaj četvrtak, 3. srpnja.

No, to nije sve, ovotjedni program Byblosa zaključio je zagrebački producentski dvojac PlayOne u subotu 28. lipnja. Fresh Jay i D’Knock upriličili su brojnim posjetiteljima, stranim i domaćim, glazbenu retrospektivu svih njihovih hitova pomiješanim s odličnim remixevima ali i nadolazećim singlovima čime su držali posjetitelje plešući do završetka tuluma u 6:00 sati ujutro. Mnogi su pljeskom pozdravili dvojac, a time i potvrdili dolazak na buduće događaje diskoteke Byblos.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene