Kako se snašla?

Doris u novoj ulozi - onoj radijske voditeljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubimica domaće televizijske publike, glumica Doris Pinčić, postala je radijska voditeljica!

'Odlično se slazemo, svi su mi rado pomogli, pružili mi podršku. Svima sam jako zahvalna na tome. Redakcija Narodnog radija priznata je po odličnoj atmosferi. Ja sam se u to uvjerila na vlastitoj koži!', rekla je Doris.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne biste vjerovali! Što je to najviše dojmilo Doris i Filipa u Cannesu?

Doris se na Narodnom radiju vrlo brzo snašla jer joj to naime nije prvi voditeljski posao. Zanat je pekla u rodnom Zadru na 'Radiju 057' no kaže kako su ta dva iskustva neusporediva. Na lokalnom radiju je kaže imala tehničara koji joj je pomagao dok na Narodnom program, baš poput svojih kolega, realizira sama. 'Mislila sam da to nikada neću savladati. Kada sam došla na obuku studio na Narodnom mi se činio kao svemirski brod. Nakon nekoliko mjeseci svakodnevnog 'treninga', na moje čuđenje i veliku radost, spremna sam za program uživo!', kaže je Doris.

Hrvatska je Doris već upoznala i zavoljela kao Laru u seriji Nove TV 'Larin izbor', no sada će imati priliku upoznati osobu iza omiljenog televizijskog lika. Novopečenu voditeljicu slušatelji Narodnog radija imali su priliku po prvi puta čuti sinoć u večernjem terminu.

Na činjenicu da će ju na tjednoj bazi slušati čak milijun slušatelja kaže: 'Nisam imala neku posebnu tremu, zapravo sam jedva čekala početi raditi. Posao na Narodnom stigao je zapravo u idelano vrijeme jer se zahvaljujući radiju neću morati rastati od publike koja me zavoljela kao Laru. Nastavit ćemo se družiti i to me jako veseli!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene