Ekskluzivne snimke!

Poznati Splićanin bio je gost raskošne svadbe princa Bruneja i ljepotice hrvatskih korijena: "Zvuči nestvarno, ali..."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Brunejski princ i princeza - 1 Brunejski princ i princeza - 3 Brunejski princ i princeza - 2 Brunejski princ i princeza - 4 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 2 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 3 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 4 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 1 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 3 +12 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 2 Galerija

Hrvatska je svoje mjesto imala i na spektakularnom vjenčanju na Brunejima jer nova princeza podrijetlom je Hrvatica! Dnevnik Nove TV dobio je od uzvanika iz Hrvatske ekskluzivne snimke i fotografije, a Sara Duvnjak donosi sve detalje spektakla.

Sin i deseto dijete brunejskog sultana, 32-godišnji princ Mateen, u tradicionalnom desetodnevnom svadbenom slavlju, uplovio je u bračnu luku s Anishom Isom Kalebic, 31-godišnjom sada već princezom, hrvatskih korijena.

Svadbeno slavlje kulminiralo je u ponedjeljak odnosno u nedjelju raskošnom ceremonijom u glavnom gradu Bruneja - Bandar Seri Begawan! Ceremoniji je nazočilo oko četiri tisuće gostiju, uključujući starije članove brunejske kraljevske obitelji, kao i brojne međunarodne goste.

Među njima našao se i par iz Splita! Vjeran Simunić, bivši vratar Hajduka koji je 2008. godine vodio jedini profesionalni brunejski nogometni klub!

"Ovdje počima jedno impozantno vjenčanje koje traje već desetak dana, ali s ovom večeri praktički završava. Kao što vidite, netko će reći je li moguće... Moguće je, ovdje ima preko četiri tisuće uzvanika", otkrio je Vjeran u svojoj privatnoj snimci koju je ekskluzivno ustupio Dnevniku Nove TV.

Posljednja ceremonija održala se u najvećoj rezidencijalnoj palači na Brunejima.

"Palača koja ima najviše soba na svijetu, 1700 soba. Koja ima 200 tisuća kvadrata zemljišta okoline, koja ima garažu s preko sedam tisuća automobila tako da sve što bih vam sada rekao zvuči malo na neki način nestvarno, ali je stvarno", dodao je Vjeran.

A aljaški kraljevski rak, marinirani rep jastoga i sorbet od manga s ptičjim gnijezdom samo su neka od jela koja su se našla na raskošnom meniju.

"Evo možete pogledati od samog stola našega, svo posuđe, sve je srebrno, sve je zlatno! Sve je pozlaćeno, to je jednostavno nemoguće opisati! I eto, tu uživamo u kao nekom raju još nekoliko dana i idemo prema Maleziji i vraćamo se u Hrvatsku", otkrio je Vjeran.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Ana Koro Jerko Marinić Kragić - 1 Jerko Marinić Kragić - 6 +14 Jerko Marinić Kragić - 2 Zanimljivosti Našem vaterpolistu i njegovoj djevojci ljubav se dogodila nakon 10 godina poznanstva, a onda su objavili i najljepšu moguću vijest!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey - 2 Jim Carrey - 1 Jim Carrey - 3 Jim Carrey - 4 +9 Jim Carrey Nekad i sad Nekad obožavani glumac dugo je bio zatvoren u kući zbog tužnog razloga, a evo kako izgleda 30 godina nakon najveće slave!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene