Nema izbora

Legendarna srpska pjevačica nakon teške operacije u potpunosti se povukla, a sada uvodi promjene za koje je izdvojila poveću svotu novca!

Vesna Zmijanac Vesna Zmijanac Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Zmijanac - 2 Vesna Zmijanac - 2 Vesna Zmijanac Vesna Zmijanac - 1 Vesna Zmijanac +0 Vesna Zmijanac - 1 Galerija

Vesni Zmijanac prije nekoliko mjeseci ugrađene su tri srčane premosnice i zbog toga mora početi zdravo živjeti.

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije Vesna Zmijanac u svojoj vili na Bukulji dala je napraviti teretanu u vrijednosti od 10.000 eura.

66-godišnja Vesna imala je operaciju srca, a sada se napokon oporavila u potpunosti te mora uvesti u svoj život zdraviju prehranu i treninge. Najviše novca uložila je u sprave kao što su trake za trčanje i vježbe za jačanje ruku i nogu, a kada sve bude gotovo, planira ući u studio i snimiti novi album.

"Nakon operacije Vesna se potpuno povukla. Nije izlazila s Bukulje, sve što joj je bilo potrebno obitelj je donosila tamo, a povremeno su dolazili i privatno angažirani liječnici. Na kraju su došli na ideju da Vesna počne vježbati ondje jer je nedostatak kretanja svakako loš, i tako se rodila ideja za teretanu", ispričao je izvor za Kurir.

Na cijelu ideju o teretani zapravo ju je potaknula njezina kćer i također pjevačica Nikolija. Izvor je otkrio kako je Vesna jako lijena kada je u pitanju vježbanje, a zbog opomene liječnika mora se dovesti u red.

"Preporuka je da barem pola sata dnevno, za početak, posveti vježbanju, ako ništa drugo, pola sata trčanja na traci. Kada su majstori završili radove u sobi, instalirane su sprave, tako da Vesna sada može slobodno vježbati, a da ne mora ići u grad jer to joj se najviše ne sviđa", rekao je izvor blizak pjevačici.

Imati će privatnog trenera koji će joj određivati treninge, ali i napraviti zdraviji plan prehrane. 

Podsjetimo, Vesna je jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše države, svojim se pjesmama ozbiljno približila legendarnoj Lepoj Breni, a prema nekima čak ju je i zasjenila. Na glazbenu se scenu probila kao mlada i izuzetno atraktivna pjevačica zavidnih vokalnih mogućnosti, a neki od njezinih najvećih hitova su pjesme "Jorgovani" koje je otpjevala s Dinom Merlinom, "Kazni me, kazni", "Ne kunite crne oči", "Malo po malo", "Da budemo noćas zajedno", "Svatovi" i brojne druge.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 +3 Katherine Cullen - 4 Nekad i sad Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene