"Prekrasna moja majčica"

Tajči pokazala majku za koju mnogi ne znaju kako izgleda, a evo i koji je povod za to imala: "Ti si najljepši dar na svijetu"

Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 7 Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 7 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 1 +19 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 2 Galerija

Tajči je u novoj emotivnoj objavi čestitala rođendan svojoj majci Štefici, a otkrila joj je i koliko znači njoj, ali i ostatku obitelji.

Pjevačica Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči podijelila je niz fotografija s majkom Šteficom koju rijetko viđamo u javnosti. 

U opisu je odlučila čestitati joj njezin rođendan, a potom joj objasniti i koliku važnost ima u njezinom životu. 

"Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što me je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbrojno puno ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote. Poznanici i oni koje ni ne poznam me zaustave i kažu, 'tvoja mama je uvijek nasmijana'. Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvrjedniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo!", napisala je pa dodala:

"Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su za tebe stalno, a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba! U špiglu se vidi kakva si nam uvijek podrška - postojana, nježna, i snažna. Hvala ti!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

U komentaru su se javili fanovi koji su njezinoj majci čestitali rođendan i uputili niz lijepih želja.

Tajči je prošli tjedan nastupala u Lisinskom gdje je izvela legendarne hitove poput ''Dvije zvjezdice'' i ''Hajde da ludujemo'', ali i pjesme koje su nastale u Americi gdje živi još od 1992. godine. 

Podsjetimo, Tajči je s ocem Stankom, majkom Šteficom i sestrom Sanjom odrasla u Velikoj Gorici, a onda je odselila u Ameriku, gdje živi sa svoja tri sina koja je dobila s pokojnim suprugom Matthewom. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +31 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene