"Nedostajanje"

Prošle su dvije godine otkako je preminuo pjevač kojeg je regija obožavala, supruga ga se prisjetila emotivnom objavom: ''Zaborav je težak, jednostavno nemoguć''

Marinko Rokvić - 1 Marinko Rokvić - 1 Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marinko Rokvić - 2 +0 Marinko Rokvić - 1 Galerija

Marinko Rokvić preminuo je prije dvije godine od raka gušterače, a iza sebe je ostavio brojne hitove koje mnogi i dandanas slušaju.

Supruga pokojnog srpskog pjevača Marinka Rokvića, Slavica oglasila se na svom Instagram profilu kako bi obilježila na emotivan način drugu godišnjicu njegove smrti.

"Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sjećanja. A zaborav? Zaborav je težak, jednostavno nemoguć jer neprestajno tečeš mojim venama. Nedostajanje...", napisala je ispod njihove vesele zajedničke fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

U komentarima su se javili mnogi pratitelji koji su se prisjetili njima omiljenog pjevača:

"Daleko si, nema te. Ja u srcu nosim te. Čuvat ću sve što smo imali mi. Da se ne zaboravi.", "Svatko ima svoje mjesto i nitko ne može zamijeniti nekog drugog", "Sve što je lijepo i što se puno voli nikud ne odlazi".

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. studenog u 68. godini, nakon što je vodio bitku s teškom bolešću - rakom gušterače. Iza sebe je ostavio brojne hitove, trojicu sinova i neutješnu suprugu Slavicu.

Marinko i Slavica, koja je inače iz Zagreba, gdje su se i upoznali, u braku su bili od 1985. godine pa sve do njegove smrti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 5 Šime Vrsaljko - 4 +17 Šime Vrsaljko - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Evan Ellingson - 4 Evan Ellingson - 6 Evan Ellingson - 5 Evan Ellingson - 2 +1 Evan Ellingson - 1 Celebrity S 35 godina preminula zvijezda filma na koji smo ronili suze, tužnu vijest potvrdio je njegov otac

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene