Bili i na razgovoru zbog toga!

Princ William i Kate Middleton uspješno izbjegavaju zlatno pravilo kraljevskog protokola, ali neće im to još dugo uspijevati!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 1 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 6 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton - 3 Galerija

Princ William i princ George uskoro neće smjeti putovati zajedno, i to zbog sigurnosnih razloga i pravila koja nalažu kraljevski protokoli.

Članovi britanske kraljevske obitelji moraju se pridržavati brojnih pravila ponašanja i poštovati stroga pravila, a jedno od njih je posebno strogo i odnosi se na putovanja avionom.

Naime, još je kraljica Elizabeta za svoga života jasno dala do znanja kako ne želi da Cambridgeovi lete zajedno kao obitelj iz sigurnosnih razloga, no oni su prkosili njezinoj odluci, pa su čak zbog toga jednom završili i na razgovoru kod nje.

No riječ je o pravilu koje ona nije bila izmislila, već se radi o kraljevskom protokolu prema kojemu princ George stvarno neće smjeti letjeti zajedno sa svojim ocem, princem Williamom, jer dva ili više prijestolonasljednika ne bi smjeli putovati zajedno kako bi zaštitili monarhiju. Prema pisanju The Expressa, kraljica Elizabeta mogla je prijeći preko tog pravila za malu djecu, što je i učinila s princem Georgeom u prošlosti.

No prema pisanju britanskih medija, kada George navrši 12 godina, to više neće biti moguće, te će on i princ William morati putovati odvojeno, bez iznimki.

To isto pravilo vrijedi i za Williama i njegova oca, kralja Charlesa, koji putuju odvojeno, baš što je vrijedilo i za Charlesa i njegovu majku, pokojnu kraljicu Elizabetu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Indya Moore - 25 Indya Moore - 20 Indya Moore - 18 Indya Moore - 12 +24 Indya Moore - 10 Celebrity Tisuće kristalića prekrilo je nevjerojatno tijelo ove žene, a evo na koji način je sakrila bujnu stražnjicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Šuput Tatarinov - 2 Bloom Šuput Tatarinov - 1 Bloom Šuput Tatarinov - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput uhvatila je sinčića dok je po kući pravio nered, njegova reakcija sve je osvojila: ''Nenad! Dođi vidi što je dijete napravilo!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene