"Jedan je Grašo!"

Petar Grašo u emotivnoj objavi oglasio se o sebi važnom danu: "Puštena je da leti, neopisivo sam sretan!"

Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo s roditeljima, sestrom i bračnim parom Rađa Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Tonči Huljić i Petar Grašo Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Petar Grašo - 2 +18 Petar Grašo - 1 Galerija

Petar Grašo prije šest godina objavio je pjesmu "Ako te pitaju", koja je brzo postala jedan od njegovih najvećih hitova.

Petar Grašo na svom je Instagramu obilježio važan dan, šestu godišnjicu izlaska pjesme "Ako te pitaju", koja je postala jedan od njegovih najpopularnijih hitova.

"Prije točno šest godina pjesma 'Ako te pitaju' izišla je studija i puštena je da leti. Neopisivo sam sretan jer je pronašla gnijezdo u milijunima vaših srca", napisao je Petar uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Najdraža", "Predivna", "Sve su njegove pjesme lijepe, ali meni je ova najljepša", "Nekoliko dana nakon fantastičnog koncerta u Areni Zagreb koji ću zauvijek pamtiti", "Prelijepa pjesma i naravno video koji opisuje pravu ljubav, gdje ništa osim nje nije potrebno", "Jedan je Petar Grašo", "Pamtim to kao da je jučer bilo", komentirali su njegovi pratitelji.

Petar je prije nekoliko dana nastupio na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, a ondje je prokomentirao i glasine da sa svojom suprugom Hanom Huljić čeka drugo dijete.

"S godinama se dosta naučiš ne opterećivati. Kad bih svaki dan posvećivao pažnju svemu što svatko o tebi može reći, izgubio bih puno energije. Doista me to ne dira. Uvijek sam volio poslušati kritike i primjedbe prijatelja, ali nikad tračeve. Ja sam daleko izvan estradnog svijeta", izjavio je Grašo za 24 sata i potvrdio kako su to samo glasine te da on i Hana ne čekaju drugo dijete.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 1 Željko i Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 14 +23 Mina Joksimović Zanimljivosti Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene