dupli razlog za sreću!

Partnerica Šime Vrsaljka objavila je fotografije važnog događaja koji se ovaj vikend dogodio u njihovoj obitelji!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 1 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 2 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 4 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 3 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Iva Olivari i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko +19 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Galerija

Kaja Vidmar na svom Instagramu otkrila je kako se oženio Šimin brat Mario, a u nstavku je uslijedilo još jedno iznenađenje.

Partnerica našeg Vatrenog Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar na svom Instagramu podijelila je prvi ples Marija Vrsaljka i njegove odabranice Meri Rašin.

Naime, Mario je Šimin mlađi brat, a na videu smo mogli vidjeti i kako je njegova Meri trudna. 

Meri je izgledala zaista prekrasno u raskošnoj vjenčanici koja je svejedno istaknula njezin poveći trudnički trbuščić koji nam govori kako broji sitno do poroda.

Također, Kaja je podijelila i fotografiju na kojoj obje poziraju s istaknutim trudničkim trbuščićima pa dodala emotikone dviju trudnica i bijelog srca.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati u našoj galeriji.

Mario i Meri zajedno su od 2017. godine te su dosta aktivni na društvenim mrežama gdje objavljuju svoje zajedničke fotografije.

Na svom Instagramu Meri je tako otkrila kako očekuju dječaka.

Inače, Šime i Kaja čekaju drugo dijete, a nakon curice dobit će sina.

Podsjetimo, 31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra 2023. - 3 Ultra 2023. - 10 Ultra 2023. - 11 Ultra 2023. - 12 +27 Ultra 2023. - 13 Zanimljivosti Pogledajte neke od najluđih outfita s druge večeri Ultre, bilo je tu stvarno svega, koji je vama najviše zapeo za oko?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley - 18 +23 Elizabeth Hurley - 14 Celebrity Čim ljeto stigne, ona ne izlazi iz badića, a budući da s 58 godina izgleda ovako fantastično, to je potpuno razumljivo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene