"Sigurna sam u to"

Meghan Markle zadnjim potezom otkrila veliki plan, vraća se stvari koju je morala zaboraviti prije vjenčanja?

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +0 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle planira povratak glumi, a prema pisanju stranih medija i tvrdnjama stručnjaka mogla bi dobiti veliku ulogu u Hollywoodu.

Meghan Markle mogla bi se uskoro naći u nekim istaknutim i većim holivudskim ulogama i to zahvaljujući svojim novim vezama, iako se zbog ulaska u kraljevsku obitelj odrekla karijere glumca, prenose strani mediji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Obožavatelji u transu Meghan Markle ponudili čak 6 milijuna dolara za povratak u seriju koja ju je proslavila: Vraća li se Rachel Zane?

Meghan se proslavila zahvaljujući ulozi Rachel Zane u seriji "Suits", a sada je navodno angažirala holivudskog agenta Adama Lillinga, koji je radio s voditeljicom Ellen DeGeneres i glumicom Nicole Kidman i to kako bi joj pomogao da se vrati svojoj glumačkoj karijeri.

"Navodno, angažiranjem Adama Lininga, poznatog i kao "holivudskog popravljača", Meghan bi mogla ponovno tražiti svoje mjesto u Hollywoodu. Gluma je ono što je vježbala i radila, stoga je moguće da će imati epizodnu ulogu u filmu ili čak na televiziji", izjavio je jedan vodeći stručnjak za publicitet slavnih za The Mirror.

Međutim, stručnjakinja za odnose s javnošću Mayah Riaz rekla je da je malo vjerojatno da ćemo vidjeti Meghan u dugoročnijim ulogama poput Rachel Zane.

"Sumnjam da bi se vratila bilo kojoj dugotrajnijoj ulozi poput one u seriji "Suits" ili bilo koje druge serije. Ako je istina da je angažirala Adama Lininga, onda sam sigurna da možemo očekivati ​​neke istaknute holivudske uloge", izjavila je Mayah.

Uz to je naglasila i da smatra kako je malo vjerojatno da će Meghan napustiti svoju strast prema pomaganju drugima.

"Uz sve što Meghan radi, milosrđe će joj ostati blisko. Neće napustiti dobrotvorni rad zbog bavljenja nečim drugim", rekla je Mayah.

Meghanina popularnost bila je na vrhuncu tijekom prikazivanja "Suitsa", a jedan od njezinih bivših kolega Colin Grafton rekao je da je imala hrpu obožavatelja koji su je često čekali da je upoznaju nakon snimanja.

On se pojavio u seriji tijekom šeste sezine i rekao da Meghan ima mnogo sljedbenika.

"Mislim da je tek počela izlaziti s Harryjem u to vrijeme, ali već je imala puno obožavatelja koji su je čekali ispred studija", otkrio je Colin za The Mirror.

Meghan je uloga Rachel umalo promakla jer je ranije priznala da je umalo zabrljala na audiciji.
Pišući na svom nekadašenjem blogu The Tig, vojvotkinja od Sussexa priznala je da je zaboravila svoj tekst i da je na kraju slomljena srca nazvala svoju agenticu da joj kaže da neće dobiti ulogu.

"Stalno sam zaboravljala svoje riječi, bila sam rastresena i uprskala sam. Što je *ranje jer sam ovo stvarno željela. Stvarno mi se sviđa Rachel. Ali pobrkala sam sve, htjela sam to i izgubila sam šansu. Barem tako mislim", priznala je tada Meghan.

No na njezinu sreću zvijezde, dobila je ulogu i postigla veliki uspjeh.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene