Bile su nerazdvojne

Meghan Markle nije se odvajala od svoje najbolje prijateljice, a onda ju je zbog jedne stvari odlučila maknuti iz života

Meghan Markle i Jessica Mulroney Meghan Markle i Jessica Mulroney Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Jessica Mulroney - 3 Meghan Markle i Jessica Mulroney - 2 Meghan Markle i Jessica Mulroney - 1 Meghan Markle i Jessica Mulroney - 4 Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) +22 Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Galerija

Meghan Markle i Jessica Mulroney upoznale su se na snimanju serije "Suits" na kojem su postale i najbolje prijateljice.

Vojvotkinja Meghan Markle i modna stilistica Jessica Mulroney nekoć su bile toliko bliske prijateljice da su bile praktički nerazdvojne, ali sada je situacija potpuno drugačija.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Bivša zvijezda serije "Suits" i kanadska modna stilistica sprijateljile su se na snimanju u Torontu, Jessica je pomogla i u odabiru vjenčanice za Meghanin lik Rachel kojeg je bila utjelovila i koji ju je zapravo proslavio. Zajedno su putovale svijetom, boravile jedna kod druge, a svo troje Jessicine djece imalo je važne uloge na Meghaninom vjenčanju s princem Harryjem 2018. godine gdje su se našli u ulogama malenih djevera i djeveruša.

Međutim, problemi u njihovom prijateljstvu počeli su se pokazivati ​​kada je Jessica uvukla Meghan u kontroverznu situaciju i sada se čini da zapravo uopće nisu bliske. Prijateljstvo je krenulo nizbrdo 2020. godine, kada je Jessicu javno prozvala lifestyle blogerica Sasha Exeter zbog rasizma, tvrdeći da se ona uvrijedila na njezin poziv blogerima da progovore o podršci pokretu Black Lives Matter.

Zvijezda društvenih mreža i bivša sportašica koja sada vodi web stranicu SoSasha, tvrdila je da joj je Jessica tada poslala poruku u kojoj je prijetila da će joj uništiti karijeru.

"Ono što se zatim dogodilo bio je niz vrlo problematičnog ponašanja i nestašluka koji su na kraju rezultirali time da mi je poslala pismenu prijetnju", objavila je tada Sasha na svom profilu na Instagramu.

"Od srca želim reći da je svaka riječ moje isprike Sashi tijekom posljednja dva tjedna privatno, a opet i javno, istinita. Kao što sam vam rekla privatno, proživjela sam vrlo osobno iskustvo sa svojom najbližim prijateljicom u kojem je nadmetanje bilo u prvom planu. Bilo je vrlo poučno i puno sam naučila iz toga. Obećajem da ću nastaviti učiti i slušati kako iskoristiti svoju privilegiju da uzdignem i podržim afroameričke glasove", dio je Jessicine isprike u kojoj je dala naslutiti da ima problema s Meghan.

Jessicina karijera počela se urušavati jer je bila otpuštena iz svih emisija na kojima je radila, a suradnju s njom prekinula je i kanadska robna kuća Hudson's Bay u kojoj j radila na mjestu stručnjaka za modu i vjenčanja.

Kasnije je izvor rekao za US Weekly da je njezino prijateljstvo s vojvotkinjom na tankom ledu upravo zbog isprike koju je bila uputila Sashi.

"Meghan nije mogla prijeći preko toga što je Jessica spomenula svoj odnos s njom, komentirajući svoju najbližu prijateljicu u prepisci sa Sashom", dodao je njima blizak izvor u lipnju 2020. godine.

Izvor je za Page Six rekao i da se Meghan već počela distancirati od stilistice jer ju nije impresioniralo to što Jessica koristi njihovo prijateljstvo za poticanje svoje karijere.

"Spor oko povlastica bijelaca stvarno je dao Meghan izgovor koji je čekala da zauvijek prekine prijateljstvo s Jess. Ne znam koja je bila prekretnica, ali Jess je već neko vrijeme bila na njenoj distanci. Njihovo prijateljstvo definitivno nije ono što je bilo. I stvarno, kako možete imati blisko prijateljstvo kada jedna osoba zapravo gradi na njemu karijeru?", dodao je izvor.

No Jessica je godinu dana kasnije podržala Meghan nakon što je vojvotkinja bila optužena za maltretiranje bivših pomoćnika u palači.

"Ne znam da se itko ikada morao nositi s pritiskom, politikom i medijima kao ova žena. Usprkos svemu tome, nikada nisam vidjela da posustaje u dobroti, empatiji i ljubavi", napisala je tada uz njihovu zajedničku fotografiju koju je tada objavila nakon dugo vremena.

A kada je slavila svoj 41. rođendan u ožujku 2021. godine, podijelila je fotografiju cvijeća koje je poslala Meghan.

Mnogi su bili uvjereni da su prijateljice doživjele još jednu tešku situaciju u lipnju 2021. godine kada je Jessica ponovno objavila citat o gubitku bliskih prijatelja u priči na svom Instagramu.

"Život se mijenja. Izgubiš ljubav. Izgubiš prijatelje. Izgubiš dijelove sebe za koje nisi ni zamišljao da će nestati. A onda se ti dijelovi vraćaju, da niste toga ni svjesni. Ulazi nova ljubav. Dolaze bolji prijatelji. A vi jači i mudriji gledate u zrcalo", napisala je tada.

U svibnju iste godine Meghan je bila izostavljena s Jessicine objave na Instagramu koju je posvetila svojim najdražim i najboljim prijateljicama.

Jessica je od tada šutjela o svojoj vezi s Meghan, no prekinula je šutnju podijelivši na Instagramu fotografiju s kraljevskog vjenčanja. Stilistica je objavila crno-bijelu fotografiju sebe zajedno s glumicom Abigail Spencer iz "Suitsa" i drugim gostima na svadbenom prijemu. Jessicina fotografija bila je ista ona koja je bila prikazana u Netflixovom dokumentarcu o Harryju i Meghan kada je par razgovarao o svom vjenčanju i unatoč njezinoj nekad bliskoj povezanosti sa slavnim parom, ona se uopće ne spominje u Harryjevoj autobiografiji "Spare" što dovoljno govori o njihovu trenutačno odnosu. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene