Ali sreća ga nije dugo pratila

Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Marko Orešković - 2 Marko Orešković - 2 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Orešković - 2 Marko Orešković - 6 Marko Orešković - 5 Marko Orešković - 7 Marko Orešković - 3 Marko Orešković - 4 +0 Marko Orešković - 1 Galerija

Marko Orešković je kviz Joker napustio s nula eura, ali itekako se dobro zabavio, što mu je bio i cilj.

Simpatični natjecatelj Marko Orešković iz Zagreba okušao se u kviz ''Joker'', u koji se došao prvenstveno zabaviti, a to mu je i pošlo za rukom. Nažalost, svoje je sudjelovanje završio s nula eura, pa nije osvojio nikakvu nagradu.

Presudila su mu četiri pitanja na koja nije znao odgovor ostao je i bez raspoloživih jokera, ali i iznosa koji je dosegnuo.

Sreća ga je pratila na prvim pitanjima, a među njima je bilo i ono o poznatoj bosanskoj obitelji iz popularne televizijske serije.

Kako se zvao lik kojeg je Mustafa Nadarević glumio u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'? A) Damir Fazlinović B) Faruk Fazlinović C) Izet Fazlinović D) Samir Fazlinović

Marko je gledao seriju te je znao da je točan odgovor C.

Znate li vi odgovor?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ovom zaljubljeniku u sport posrećilo se i kad je na red došlo sportsko pitanje: Koje od sljedećih natjecanja hrvatska rukometna reprezentacija nikada nije osvojila? A) Olimpijske igre B) Svjetsko prvenstvo C) Europsko prvenstvo D) Mediteranske igre

Točan odgovor na ovo pitanje skrivao se iza opcije C) Europsko prvenstvo.

Pogledaji ovo Mladen Marić - 3 Celebrity Numizmatičar iz Zagreba dobro se zamislio na pitanju o Celine Dion, znate li vi koju je državu predstavljala na Eurosongu?

Posljednji joker Marko je potrošio na desetom pitanju, pa kad je na red došlo 11. pogađao je, ali bezuspješno: Koji je književni klasik prva knjiga u potpunosti prevedena na jezik emojija, emotikana na mobitelu? A) Posljednji Mohikanac B) Kome zvono zvoni C) Moby Dick D) Starac i more Marko se odlučio za odgovor B, međutim točan je odgovor C.

Pogledaji ovo In Magazin: Katarina Moškatelo - 2 inMagazin Tko se skriva iza misterioznog ženskog glasa u kvizu Joker? Upoznajte Franinu vokalnu partnericu!

Posljednje i odlučujuće pitanje u kvizu glasilo je Gdje nastaju prve cipele s visokom petom, napravljene u 10. stoljeću za muškarce, za lakše jahanje konja, ili ukratko – odakle potječe štikla? A) Kini B) Perziji C) Francuskoj ili D) Turskoj .

Marko je zaključao odgovor D) Turskoj, no točan odgovor bio je B) Perziji, pa je pao na nultu poziciju i kviz napustio s nula eura.

Ne propustite novu epizodu ''Jokera'' već sutra od 18 sati na Novoj TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 10 +26 Đina Džinović - 9 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene