Paparazzi ih često uhvate

Svi je pamte po ulozi Darlene iz serije ''Roseanne'', a nekima je zanimljiva i njena ljubavna priča s pjevačicom s kojom ima i sina

Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Roseanne (Foto: Profimedia) Galerija

Sara Gilbert i Linda Perry bile su par iz snova, a brojne fanove rastužila je vijest da se rastaju 2019. godine. Danas su u dobrim odnosima zbog svog sina.

Saru Gilbert pamtimo po ulozi Darlene Conner, kćer Roseanne Barr iz serije "Roseanne" te po ulozi u seriji "The Conners", koja je ovih dana najavila novu sezonu. Glumica je u centru pažnje bila najviše u vrijeme emitiranja "Roseanne", a kasnije i zbog svog ljubavnog života.

Naime, Sara je otvoreno ispričala sve o svojoj seksualnosti, a dugo godina je ljubila glazbenicu Lindu Perry. Djevojke su se rastale krajem 2019. godine, a njihovi mnogi obožavatelji još danas ne mogu vjerovati da im ljubav nije uspjela.

Sara i Linda su se upoznale 2011. godine, a kako su tada pričale, kliknule su odmah. Nakon tri godine veze, Linda je zaprosila Saru i to na jako simpatičan način. "Otišla je po svoj ruksak i počela je izvlačiti majice. Jedna po jedna majica na sebi je imala natpise i na kraju se sve složilo u pitanje "Hoćeš li se udati za mene?". Nešto romantičnije nisam nikada doživjela", pričala je onda glumica. Vjenčale su se 2014.

Zajedno su odgajale Sarinu djecu iz prijašnje veze s producentom Alijem Adlerom, a 2015. godine su dobile i zajedničkog sina kojeg je Sara rodila.

"Znala sam da Linda hoće dijete čim smo se vjenčale. Od samih početaka smo bile prava obitelj, no znala sam da Lindi to nije bilo dovoljno", pričala je Sara.

Osim obiteljskog života, često su zajedno surađivale i na poslovnom planu, a 2015. godine su objavile zajednički dječji album. Iako su se rastale, i dalje su u sjajnim odnosima zbog sina Rhodesa, a često ih paparazzi uhvate u zajedničkim šetnjama.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) +0 Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Viktorija Rađa zbunila pratitelje izgledom na novoj fotografiji, u nevjerici je pitaju kada je snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene