Samo u rijetkim prilikama

Jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta osvojila je djevojka koju ne pokazuje često, dosad su uhvaćeni zajedno samo nekoliko puta!

Henry Cavill i Natalie Viscuso Henry Cavill i Natalie Viscuso Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 2 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 5 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 6 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 1 Henry Cavill - 2 Henry Cavill - 3 Henry Cavill - 4 +15 Henry Cavill Galerija

Henry Cavill i Natalie Viscuso zajedno su od 2021. godine, a na crvenim su tepisima dosad zajedno pozirali tek nekoliko puta.

Holivudski glumac Henry Cavill već godinama ponosno nosi titulu jednog od najpoželjnijih i najseksepilnijih glumaca današnjice, no na žalost brojnih obožavateljica, njegovo je srce osvojila djevojka s kojom se u javnosti ne pojavljuje često.

Mnogi zapravo i ne znaju da je Henryjevo srce zauzeto, a u tome je uspjela televizijska direktorica Natalie Viscuso s kojom je u vezi od 2021. godine. Par je svoju vezu službeno objavio na Instagramu, ubrzo nakon što su viđeni u zajedničkoj romantičnoj šetnji Londonom.

"Ovo sam ja koji izgledam tiho i samouvjereno malo prije nego što me moja lijepa i briljantna ljubav Natalie uništila u šahu", napisao je tada Henry uz njihovu zajedničku fotografiju.

Na crvenom su se tepihu prvi put pojavili u listopadu 2022. godine na premijeri filma "Enola Holmes 2", no tko je zapravo samozatajna Natalie koju ne viđamo tako često uz Henryja?

Natalie je po prvi put privukla pozornost javnosti kada se pojavila u prvoj sezoni MTV-jeve emisije "My Super Sweet 16" davne 2005. godine. Opis epizode u kojoj se ona pojavila glasio je: "S 15 godina, Natalie živi u kući vrijednoj pet milijuna dolara i krstari gradom u tatinim Bentleyjima i Ferrarijima. Što više može poželjeti? Kako bi bilo da bude najpopularnija djevojka u školi?"

Pogledaji ovo Henry Cavill Celebrity Prvim na listi najseksi muškaraca 2022. godine proglašen britanski miljenik žena koji iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost!

No od tih je dana puno prošlo i Natalie je danas potpredsjednica Vertigo Entertainmenta Roya Leeja, produkcijske tvrtke sa sjedištem u Los Angelesu.

"Žanrovsko pripovijedanje ono je što sam željela još dok sam bila dijete. Osjećam se nevjerojatno sretnom što tu strast mogu pretočiti u karijeru i to s nekima od najboljih u tom poslu", napisala je na svojem profilu na Instagramu nakon što je objavljena vijest o njezinoj novoj poziciji.

Prethodno je bila potpredsjednica televizijskih i digitalnih studija u Legendary Entertainmentu, a upravo je to bila jedna od kompanija koje su producirale Cavillove filmove "Man of Steel" i "Enola Holmes", a radila je i u televizijskim odjelima za scenarije u Weinstein Company i ITV Studios.

Pogledaji ovo Henry Cavill, The Witcher Preporuke Evo što novu sezonu The Witchera razlikuje od prve dvije, Cavill je odličan, ali nešto je ipak zbunjujuće!

Diplomirala je 2011. godine s diplomom prvostupnika na Fakultetu filmske umjetnosti Sveučilišta Južne Kalifornije, gdje je također bila uključena u izvannastavne aktivnosti i primila akademske počasti. Šest godina kasnije prolazila je kroz jedan od najtežih perioda i to nakon što joj preminula majka kojoj i dandanas posvećuje emotivne objave na društvenim mrežama.

Natalie je inače velika obožavateljica televizije i filma, a dosad je iskazala podršku brojnim Henryjevim glumačkim projektima tijekom godina. U lipnju 2023. godine pridružila se svom dragom na premijeri treće sezone serije "The Witcher" u Londonu gdje u rijetkom izlasku zablistala u crno-zlatnoj haljini do poda.

Henry i Natalie su mi super par!

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 2 Celebrity Sud iznenada vratio Severinina sina ocu? Pjevačica poručila: "I dalje ću se boriti za svoje dijete koje se izjasnilo da želi živjeti sa mnom"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna +25 Madonna Celebrity Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene