Golupčići!

Počeli su živjeti zajedno čim su se upoznali, a nije im presudila ni razlika od 25 godina: "Nama je to pomoglo!"

Andrea Bocelli i Veronica Berti Andrea Bocelli i Veronica Berti Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 +16 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Galerija

Ljubavna priča Andree Bocellija i Veronice Barti počela je sasvim slučajno 2002. godine, a njihova zaljubljenost jednaka je kao i prvog dana.

Talijanski operni pjevač Andrea Bocelli izgledao je kao opčinjen svojom suprugom Veronicom Berti od koje se nije odvajao na gala svečanosti The Latin Recording Academy 2023. koja je održana u čast Laure Pausini u FIBES konferencijskom i izložbenom centru u Sevilli, u Španjolskoj.

Proslavljeni 65-godišnji operni pjevač pozirao je sa svojom 39-godišnjom suprugom koja je dodatnu pažnju privukla dubokim dekolteom u crno-zlatnoj pripijenoj haljini, dok je on nosio plavo-crno odijelo s leptir mašnom. Par je pozirao dobro raspoložen, a svoju zaljubljenost ne mogu sakriti ni nakon 21 godine poznanstva.

Andrea i Veronica upoznali su se 2002 godine, a vjenčali 2014. i zajedno imaju 11-godišnju kćer Virginiju. Andrea je prije toga bio u braku s prvom suprugom, Enricom Cenzatti, i to od 1992. do 2002. godine i s njom ima dva sina, 28-godišnjeg Amosa i 26-godišnjeg Mattea.

Bocelli je jednom prilikom za The Guardian jednom rekao kako je njihova priča krenula.

''Priča kaže da su 2002. godine glumica i hvaljeni tenor završili na istoj zabavi. Dok je bila tamo, Andrea joj je otpjevao ariju pod nazivom Occhi Di Fata (Viline oči). Veronika je tada imala 18 godina, a Andrea se upravo razveo od svoje prve žene, Enrice Cenzatti s kojom ima dva sina, Amosa i Mattea nakon 10 godina braka.''

''Svi su bili tamo, bio je to stvarno prekrasan trenutak među nama. Bio je to najbrži i najbrži početak, jer smo se iste noći preselili jedno drugom", prisjetio se tada Andrea.

I tako je ovo dvoje započelo svoju vezu. Prema Andreinim riječima, njihova 25-godišnja razlika u godinama stvari je učinila samo lakšima.

"Velike razlike u godinama su tradicija u mojoj obitelji - moj otac i majka ih imaju", rekao je. "Osim toga, vrlo sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima."

Njihov izlazak dolazi nakon što je Andrea snimio soundtrack za ovogodišnju božićnu reklamu Johna Lewisa. Pjevač, koji je slijep od 12. godine, otpjevao je zapanjujuću autorsku pjesmu, raskinuvši s tradicijom obrade klasičnog hita.

"Drago mi je što mogu sudjelovati u ovoj prekrasnoj i jedinstvenoj tradiciji božićnog pripovijedanja. Za mene je to vrlo posebno s obzirom na veliku potporu koju će ovo donijeti zakladama Johna Lewisa i Andree Bocellija. Sretan Božić svim vašim svjetovima", poručio je tenor nakon snimanja reklame.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 +20 Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene