Razlika u godinama im ne smeta!

Preselili su jedno k drugom čim su se upoznali, a malo tko zna kako uopće izgleda supruga najpoznatijeg svjetskog opernog tenora!

Andrea Bocelli i Veronica Berti Andrea Bocelli i Veronica Berti Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 +0 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Galerija

Poznati talijanski operni pjevač Andrea Bocelli viđen je u Veneciji sa suprugom Veronicom Berti, a bili su modno usklađeni.

Najpoznatiji operni pjevač svijeta, Talijan Andrea Bocelli viđen je u romantičnom izlasku sa suprugom Veronicom Berti u Veneciji.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli (FOTO: PR) poseban čovjek Od 12. godine je potpuno slijep, svijet osvaja svojim talentom, a on i njegova 26 godina mlađa supuga ispisali su jednu od najljepših ljubavnih priča

63-godišnja operna legenda imao je crno odijelo na bijelu košulju s leptir mašnom, a pogled je kao i obično sakrio sunčanim naočalama.

Njegova 38-godišnja supruga za prigodu je odabrala zanimljivu crnu kratku haljinu koja je na stražnjoj strani imala dulji dio.

Kombinaciju je podigla zanimljivom ogrlicom u obliku zmije koja je gmizala oko Veronicinog vrata, a imala je i srebrnu torbicu te crne sandale sa srebrnim detaljima.

Andrea i njegova 25 godina mlađa supruga upoznali su se 2002. godine tako što je Veronica bila njegova menadžerica.

Boticelli je za The Guardian jednom rekao kako je njihova priča krenula.

''Priča kaže da su 2002. godine glumica i hvaljeni tenor završili na istoj zabavi. Dok je bila tamo, Andrea joj je otpjevao ariju pod nazivom Occhi Di Fata (Viline oči). Veronika je tada imala 18 godina, a Andrea se upravo razveo od svoje prve žene, Enrice Cenzatti s kojom ima dva sina, Amosa i Mattea nakon 10 godina braka.''

''Svi su bili tamo, bio je to stvarno prekrasan trenutak među nama", prisjetio se upoznavanja Veronice.

"Bio je to najbrži i najbrži početak, jer smo se iste noći preselili jedno drugom."

I tako je ovo dvoje započelo svoju vezu. Prema Andreinim riječima, njihova 25-godišnja razlika u godinama stvari je učinila "lakšima, a ne težim".

"Velike razlike u godinama su tradicija u mojoj obitelji - moj otac i majka ih imaju", rekao je. "Osim toga, vrlo sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima."

2012. godine rodila im se kći Virginia, a 2014. stali su pred oltar u mjestu Sanctuary of Madonna di Montenero na isti dan kad je njihova kći navršila dvije godine.

Veronica također lijepo pjeva pa je par tako i nekoliko puta zajedno nastupao, a često svoje pratitelje iznenade nekom zajedničkom izvedbom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene