Evo koliko ju je koštala

Lepa Brena objavila je nove fotke sa svoje skupocjene jahte koje oduzimaju dah, ovim luksuzom svako ljeto oplovi Jadran!

Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 1 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 2 Lepa Brena Lepa Brena i Boba Živojinović - 2 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 5 +21 Lepa Brena - 4 Galerija

Lepa Brena pozirala je na svojoj luksuznoj jahti za koju je izdvojila milijune eura, pogledajte kako izgleda.

Lepa Brena je na Instagramu objavila fotografije s jahte koju je kupila sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Brena je pozirala na prednjem dijelu jahte te objavila dvije fotografije koje oduzimaju dah, a sudeći po njima spremna je za ljeto i plovidbe pred njom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pjevačica i bivši tenisač kupili su je kako bi njome obišli cijeli svijet, a navodno su je platili šest milijuna eura, piše srpski Kurir.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

Kako je Brena ranije otkrila, jahta ima šest spavaćih soba, prostrani dnevni boravak s velikim televizorom i mramornim stolom, blagavaonica i kupaonice, a na njoj ona i suprug često ugošćuju i druge zvijezde s naših prostora, pa im se tako jednom prilikom pridružila i Nina Badrić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Pa, to je lijep mali brod od oko 30 metara, s pet ili šest spavaćih soba. Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo nešto sebi priuštiti jer je bila specifična situacija", ispričala je pjevačica.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

Kako izgleda unutrašnjost, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i partner - 1 Maja Lena Lopatny i partner - 2 Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny - 4 +30 Maja Lena Lopatny - 3 Celebrity Kći Mije Begović pozirala je sa samozatajnim partnerom s kojim čeka prvo dijete, a pokazala je i trudnički trbuh koji naslućuje samo jedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene