''Pratit ćemo sa zanimanjem''

Kralj Charles i supruga Camilla svečano su otkrili pozornicu za Eurosong, pogledajte gdje će se održati taj glazbeni spektakl!

Kralj Charles, Camilla Kralj Charles, Camilla Profimedia 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles i Camilla - 6 kralj Charles i Camilla - 5 kralj Charles i Camilla - 4 Kralj Charles i Camilla - 2 kralj Charles i Camilla - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. Kralj Charles Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 2 +27 Kralj Charles III. I Camilla Galerija

Britanski kralj Charles i njegova supruga Camilla otkrili su u srijedu pozornicu za Eurosong, koji će se u svibnju održati u Liverpoolu, te je kralj najavio da će s velikim zanimanjem pratiti natjecanje.

Kralj Charles, koji će biti okrunjen tek nekoliko dana prije Eurosonga, sastao se i s britanskom natjecateljicom Mae Muller te je sudjelovao u snimanju djelića zabavne dječje emisije Blue Peter.

Pogledaj i ovo Petra Mede - 1 uskoro počinje glazbeni spektakl Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

"Pratit ćemo natjecanje s velikim zanimanjem, bodriti vas", rekao je kralj Charles 25-godišnjoj Muller.

Liverpool će biti domaćin natjecanja za pjesmu Eurovizije umjesto lanjske pobjednice Ukrajine, koja zbog ruske invazije ne može organizirati spektakl.

Uz odbrojavanje Charles i Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na veliko ružičasto dugme koje je aktiviralo niz šarenih svjetala pozornice uz pulsirajući ritam.

Sljedećeg mjeseca i sama Britanija bit će pozornica za niz proslava organiziranih u povodu službene krunidbe kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja te koncerta u dvorcu Windsor dan poslije.

U veljači je britanska vlada najavila da će 3000 karata za praćenje Eurosonga staviti na raspolaganje raseljenim Ukrajincima.

Natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 9. do 13. svibnja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Zaninović i Mario Ožbolt Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 4 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 3 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 2 +23 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 1 inMagazin Naša vrhunska sportašica o odlasku iz hit-showa: ''Emocije su pomiješane, ali dobila sam nešto za cijeli život''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Razgovor s Antonijom Šolom - 5 Razgovor s Antonijom Šolom - 6 Razgovor s Antonijom Šolom - 4 Razgovor s Antonijom Šolom - 3 +16 Razgovor s Antonijom Šolom - 2 inMagazin Antonija Šola napisala je neke od najvećih hitova Toše Proeskog, a evo što kaže kakav je omiljeni pjevač bio privatno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene