Sjećate li je se?

U MasterChefu je 2021. došla do top pet kandidata, a nakon showa odustala je od karijere medicinske sestre i posvetila se kuhanju

Karmen Jurčić Karmen Jurčić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Karmen Jurčić - 2 Karmen Jurčić - 1 Karmen Jurčić - 3 Karmen Jurčić - 4 Karmen Jurčić - 5 Karmen Jurčić - 7 Karmen Jurčić - 8 Karmen Jurčić - 9 Karmen Jurčić - 10 Karmen Jurčić - 11 +10 Karmen Jurčić - 12 Galerija

Karmen Jurčić natjecala se prije dvije godine u MasterChefu, a često ističe kako je u tom realityju puno naučila.

Mnogi gledatelji showa MasterChef zasigurno još pamte veselu Hercegovku Karmen Jurčić, koja se u showu natjecala 2021. godine, a dospjela je u top pet kandidata.

Karmen je pri ulasku u show radila kao medicinska sestra, a nakon izlaska iz showa zaključila je kako je ljubav prema kuhanju jača od one prema medicini.

Sada je to i dokazala novim objavama na svom Instagramu, gdje je pratiteljima otkrila kako je bila suradnica na showcooking radionici "Kuda idu crne svinje". Također, pohvalila se i edukacijom za vina na kojoj je sudjelovala kako bi bolje raspoznala koje vino ide uz koje jelo.

Na njezinu Instagramu možemo vidjeti da obožava putovanja, nedavno je tako uživala u Beligiji, a trenutačno se nalazi u Italiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmen Jurčić (@_karmenjurcic)

Kada je napustila show prije dvije godine, ispričala je i što joj je to MasterChef donio.

''Ušla sam u MasterChef s puno neznanja, a izlazim s puno znanja. Ušla sam sama, a izlazim s puno prijatelja. Ušla sam uplašena, a izlazim sretna, vesela, puna samopouzdanja i spremna za sve ono što me čeka'', rekla je tada Karmen.

"Ovo iskustvo pamtit ću kao jednu od životnih škola. Najteže mi je pao taj manjak komunikacije s obitelji na koji nisam naviknuta, a s ostalim mislim da sam se odlično izborila, tako da ću sav taj proces kroz koji sam prošla pamtiti kao jedno nezaboravno iskustvo", dodala je. 

Što se tiče sudjelovanja u showu istaknula je da ništa ne bi promijenila. 

"Ni plač, ni emocije, ni tugu, ni bijes, ni znanje, ni pristup. Nitko se nije rodio kao leptir, jednostavno rast je proces. Da nisam prošla kroz sve to, ne bih nikada odrasla, zbog toga stojim iza svega što sam napravila te niti jedan trenutak ne bih mijenjala", istaknula je tada i dodala da je puno toga naučila i napredovala u kulinarskom smislu.

"Smatram da se moja granica u kulinarskom smislu dosta podigla. Imala sam jako dobre mentore i jako dobre prijatelje, koji su puno pridonijeli u bogaćenju moga znanja. Ali da, još uvijek ima prostora za napredak, svakako ima. Na svako sam jelo ponosna. Nekada su rezultati bilo malo lošiji, nekada malo bolji. Uvijek sam prihvaćala kritike i pokušala u idućem izazovu i na idućem jelu dati svoj maksimum", priča Karmen.

Tada je nahvalila i žiri, koji i danas gledamo u istom, omiljenom izdanju: 

"Jedna jako ozbiljna i profesionalna ekipa, tolerantni, karakterni i staloženi, jako motivirani da ulože sve svoje znanje u nas, što se i moglo vidjeti po našem napretku. Stjepana bih izdvojila kao nekoga s kim sam najbolje kliknula u kulinarskom smislu. Sva trojica imaju karakter i autoritet, zbog toga nemam pravo izdvojiti nekoga tko je stroži ili manje stroži, mogu im samo reći – gospodo, moja kapa do poda", zaključila je Karmen, čiji se život nakon MasterChefa promijenio nabolje.

"Moje je samopouzdanje puno jače, očvrsnula sam na nekim poljima i dokazala sebi da nikada ne trebam sumnjati u dvije stvari - svoju hrabrost i svoju ludost", zaključila je tada. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +25 Bruno Petković sa sinom Celebrity Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene