Sjećate li ga se?

U MasterChef se prijavio s kumom te dogurao dosta daleko, slastice su ga koštale ispadanja, a sada ima i novo zanimanje

Filip Pleteš - 8 Filip Pleteš - 8 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Pleteš - 4 Filip Pleteš - 5 Filip Pleteš - 6 Filip Pleteš - 7 Filip Pleteš - 9 Filip Pleteš - 10 Filip Pleteš - 11 Filip Pleteš - 3 Filip Pleteš - 1 Filip Pleteš - 2 +5 Filip Pleteš, bivši kandidat MasterChefa Galerija

Filipa Pletešu gledali smo u MasterChefu 2021. godine kada se u show prijavio s kumom, evo gdje je sada i čime se bavi.

Bivši kandidat popularnog showa MasterChef, Filip Pleteš, svima je bio zanimljiv zbog svog specifičnog imidža i mnoštva sitnih tetovaža, a ispao je u 30. emisiji kada mu je presudila slastica, recept također bivše kandidatkinje Ivane Čuljak-Lošić.

Filip je svojim pratiteljima čestitao Novu 2024. godinu iz New Yorka gdje se trenutno nalazi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pleteš 🥃✝️ (@i_am_filippletes)

Svoju ljubav prema kuhanju nastavio je gajiti i nakon showa. No, iako obožava kuhati što pokazuje i dalje na društvenim mrežama, ipak to mu nije primaran posao.

Naime, Filip radi kao vrhunski koktel majstor u jednom baru. 

Svoje koktele rado dijeli na Instagramu, ali i videa u kojima pokušava svojim pratiteljima dočarati kako on to radi i zbog čega su toliko posebni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antunović👩‍💻👩‍🍳 (@kuhana_i_pecena)

Kada je ispao iz MasterChefa za naš portal tada je ispričao po čemu će najviše pamtiti svoje sudjelovanje u ovom showu:

"Definitivno ću najviše pamtiti po osobama s kojima sam tamo proveo vrijeme, te našim mentorima, koji su se u svakom trenutku maksimalno potrudili da nam pomognu u ostvarenju naših snova. Iskreno ne bih ništa mijenjao, budući da sam uspio ostvariti sve što sam zamislio u vezi MasterChefa, te sam jako sretan s time kako je moja avantura izgledala".

Španjolska kuhinja bila je jedan od njegovih favorita, no je li u showu otkrio neku novu kulinarsku ljubav?

"Iskreno, mislim da me show resetirao na ono što je najbitnije, a to je lokalna iskrena kuhinja s lokalnim namirnicama koje su mi najpoznatije. Tako da svaka čast Španjolcima, ali nonina kuhinja je nonina kuhinja", priznao je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene