Dosta dobri geni

Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

Blake Lively Blake Lively Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Blake i Robyn Lively - 5 Blake i Robyn Lively - 4 Blake i Robyn Lively - 2 Blake i Robyn Lively - 3 Blake i Robyn Lively - 6 Blake i Robyn Lively - 7 Blake Lively i Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively i Taylor Swift - 10 Blake Lively - 3 +17 Blake Lively - 1 Galerija

Blake i Robyn Lively snimljene su u zajedničkom izlasku u New Yorku gdje su plijenile pažnju svojom ljepotom.

Holivudska glumica Blake Lively snimljena je u izlasku s Robyn Lively, za koju zapravo rijetki znaju da joj je sestra, a ljepotice su se izvele na modnu reviju dizajnera Michaela Korsa na New York Fashion Weeku.

36-godišnja Blake pažnju je plijenila u kreaciji smeđih tonova, dok je 52-godišnja Robyn zablistala u maloj crnoj haljini.

Robyn, čije puno ime glasi Robyn Elaine Lively Johnson, američka je glumica poznata po ulogama u filmovima "Teen Witch" i "The Karate Kid Part III" iz 1989. godine, a poznata je i po svojim ulogama u TV serijama "Doogie Howser", "M.D.","Twin Peaks" i "Saving Grace".

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Omiljena plavuša imala je što pokazati u mini topiću, a pridružila joj se i 16 godina starija sestra koju rijetko pokazuje!

Između Blake i Robyn je razlika od 16 godina, no sestre su jako bliske.

"Postoji značajna razlika u godinama koja se čini gotovo nepostojećom jer je ona sada mama. Imamo toliko sličnosti i naš odnos je dubok i iskren. Prije smo si pomagali s našim projektima i poslovima, takvim stvarima. Sada zajedno radimo ono što je radila naša mama", ispričala je Robyn za Fox News Digital.

Jeste li znali da su Robyn i Blake sestre?

  • Da, obožavam ih!
  • Prvi glas!

Ukupno glasova:

Robyn je, baš kao i Blake, udana za glumca i to Barta Johnsona s kojim je radila na filmu "Strong Fathers, Strong Daughters" iz 2022. godine.

"Moći igrati muža i ženu bilo je tako zabavno. Bilo je stvarno, stvarno posebno. Najbolje smo se proveli. Srećom, kažemo da je to bilo nevjerojatno iskustvo, a ne suprotno!", izjavila je jednom prilikom za magazin People.

A Robynin suprug također je jednom prilikom komentirao ženinu bliskost sa sestrom.

"Reći ću iz svoje perspektive, oni su kao ista osoba. Imaju istu energiju i isti smisao za humor, jako su povezane i jako se vole.. Obje dijele ljubav i strast prema majčinstvu i najbolje su prijateljice i ono što one imaju je prekrasno", zaključio je.

Blake dolazi iz velike glumačke obitelji, a ona je zapravo bila posljednja od braće i sestara koja je počela glumiti. Njezina majka Elaine Lively, agentica je za talente, a otac Ernie Lively je bio i glumac i trener glume. Elaine je prije Blake dobila kćeri Lori i Robyn te sina Jasona sa svojim prvim suprugom Ronniejem Livelyjem. Elaine se 1979. udala za Ernieja, koji je posvojio njezinu stariju djecu, a 1981. godine poželjeli su dobrodošlicu Blakeinom starijem bratu, Ericu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 1 Anna Ermakova - 2 +19 Anna Ermakova - 3 Celebrity Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput se pojavila u najkraćoj mogućoj haljini, jedan krivi potez u njoj bio bi dovoljan da pokaže previše!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene