Jeste li iznenađeni?

Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

Ava Karabatić Ava Karabatić Josip Bandic/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 Ava Karabatić - 4 Ava Karabatić - 3 Ava Karabatić - 2 Ava Karabatić - 1 Nina Obuljen Koržinek Nina Obuljen Koržinek +23 Nina Obuljen Koržinek Galerija

Ava Karabatić na parlamentarnim izborima ostvarila je bolji rezultat od ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek.

Splićanka i bivša reality-zvijezda Ava Karabatić bila je jedna od kandidatkinja na ovogodišnjim parlamentarnim izborima, a na kojima je ostvarila bolje rezultate čak i od nekih političara.

Tako je prema posljednjim podacima ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek dobila 505 glasova, dok ih je Ava dobila 508.

Jeste li iznenađeni Avinim rezultatom?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Zanimljivosti Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

"Nek' smo mi živi i zdravi", izjavila je Ava pred novinarima nakon izbora u jednoj zagrebačkoj pečenjarnici u kojoj je pratila rezultate, odnosno gdje joj je bio stožer.

Pogledaji ovo Fani Kerum Celebrity Svi pričaju o skupim dizajnerskim krpicama Fani Kerum, a sve će vam biti jasno kad vidite njezina izdanja s prethodnih izbora!

Ava je uoči izbora predstavila svoj program te je naglasila da će se ako bude izabrana zalagati za legalizaciju prostitucije i marihuane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor +25 Poznati na špici:Ivančica Pahor Celebrity Što naša bivša misica radi u stožeru Domovinskog pokreta? I 24 godine nakon velikog uspjeha na svjetskom izboru ljepote, pravi je mamac za poglede!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i Miro Bulj Nikola Grmoja i Miro Bulj Miro Bulj Miro Bulj +10 Miro Bulj Celebrity Pogledajte u kakvu je izdanju Miro Bulj došao u stožer, istaknuo se među kolegama u odijelima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene