lijepo i ugodno

Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 10 Ana Rucner - 9 +20 Ana Rucner - 11 Galerija

Ana Rucner objavila je na Instagramu fotografije iz svog stana i pokazala kako ga je uredila.

Naša violončelistica Ana Rucner javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz svog zagrebačkog doma i pokazala kako je uredila svoj raj.

41-godišnja Ana tako je u priči na Instagramu otkrila da u njezinu stanu prevladavaju svjetliji tonovi i bijela boja, ali i da voli biljke u ukrasnim posudama za cvijeće.

Glazbenica se ranije pohvalila i velikim ormarom u kojem ima pospremljenu zavidnu kolekciju cipela i odjeće, a kakvu si priželjkuju mnoge žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

A kada ne boravi na svojoj adresi, Ana uživa u dalekim putovanjima, a jedna od posljednjih lokacija koju je nedavno posjetila bila je Jamajka odakle se javila svojim obožavateljima.

"Bez, majice, bez cipela, bez problema. Tako kažu ovdje, tako ovdje i je! Deset predivnih dana kroz slikice... ovo ja zovem odmor. Hvala Jamajka", napisala je tada Ana uz objavu.

Pogledaji ovo Ana Rucner Celebrity Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

Ana je velika ljubiteljica putovanja pa je tako početkom godine sa svojim dečkom Markom Duvnjakom posjetila Šangaj, gdje je Kineze svojim koncertom uvela u 2024. godinu. Inače tamo često nastupa, toliko da zapravo Kinu naziva svojim drugim domom.

Ana i njezin Marko zajedno i nastupaju, on svira bubnjeve, a za njihovu vezu doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni u šetnji Zagrebom.

Pogledaji ovo Vlado Kalember Celebrity Vlado Kalember deset godina nakon razvoda od Ane Rucner priznao: "Kanim se ženiti..."

Rucner je prije bila u braku s 30 godina starijim glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i 17-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +30 Claudia Rivier - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Marisa Rodriguez - 9 Alejandra Marisa Rodriguez - 7 Alejandra Marisa Rodriguez - 1 Alejandra Marisa Rodriguez - 2 +8 Alejandra Marisa Rodriguez Zanimljivosti Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene