I dalje je prezgodan!

Za ovim junakom nekad su uzdisale žene diljem svijeta, a evo koliko se promijenio od dana najveće slave!

Sebastian Rulli Sebastian Rulli Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sebastian Rulli - 1 Sebastian Rulli - 2 Sebastian Rulli - 3 Sebastian Rulli - 5 Sebastian Rulli - 6 Sebastian Rulli - 7 Sebastian Rulli - 8 Sebastian Rulli i Angelique Boyer - 1 Sebastian Rulli i Angelique Boyer - 2 Sebastian Rulli i Angelique Boyer - 3 +14 Sebastian Rulli i Angelique Boyer - 4 Galerija

Zgodni Sebastian Rulli bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca početkom 2000-ih dok je glumio u hit-seriji ''Rubi', evo gdje je danas i koliko se promijenio.

Hit-serija ''Rubi'' prikovala je brojne gledatelje uz male ekrane početkom 2000-ih godina. Uz dobre glumce u seriji posebno se isticao i Sebastian Rulli, on je glumio zgodnog Hectora Ferrera, koji je bio ludo zaljubljen u glavnu glumicu Rubi, koju je utjelovila Barbara Mori.

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadila s novostima Berlusconijeva Ruby trudna!

Sebastian danas ima 47 godina, a uloga Hectora bila mu je jedna od značajnijih u životu. Osim u ''Rubi'' glumio je i u još nekim serijama, primjerice ''Teresa'', ''Vrtlog života'' i ''I bogati plaču''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

Prije glume bavio se i modelingom, a šarmantni glumac imao je i zanimljiv ljubavni život.

2007. godine Sebastian se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Ceciliom Galliano, a njihovo vjenčanje bilo je tajno i skromno, sa samo 27 gostiju.

2010. godine Cecilia i Sebastian dobili su sina, a godinu kasnije okončali su svoj brak iz nepoznatih razloga.

2014. godine Rulli je ušao u vezu s još jednom popularnom glumicom Angelique Boyer, poznatijom po ulozi u seriji ''Rebelde''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

Par se upoznao na snimanju serije "Teresa" 2010. dok je on bio u braku, a navodno su se zbližili na setu telenovele "Vrtlog života", tri godine kasnije.

Kružila su šuškanja da je njihova romansa započela i mnogo ranije, a to je potvrdila njegova bivša djevojka Aracely Arambula rekavši da je par već bio u ljubavi na snimanju ''Terese''.

Međutim, par se na to nije osvrtao te su i danas u sretnoj vezi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić +26 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić javila se prvi put nakon rođenja kćerkice, evo što je sretna mama poručila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene