Već je prava poduzetnica!

Kći Roberta i Anice Kovač na zagrebačkoj špici pohvalila se vlastitim projektom s prepoznatljivim detaljima!

Leticija Kovač - 2 Leticija Kovač - 2 Neva Zganec/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač Leticija Kovač - 1 Leticija i Anica Kovač In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 8 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 7 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 6 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 5 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 4 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 3 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 2 +18 Anica i Leticija Kovač - 6 Galerija

Na zagrebačkoj špici uhvaćena je kćerka Anice i Roberta Kovača Leticija Kovač, rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo čime se bavi.

Na zagrebačkoj špici fotografi su uhvatili kćerku bivše misice Anice Kovač i bivšeg nogometaša Roberta Kovača.

Pogledaj i ovo Robert i Anica Kovač ponos svojih roditelja Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

19-godišnja Leticija Kovač izvela je u šetnju svog psa, a nije se stidjela nasmijati kamerama koje su ju opazile. Leticija je nosila bijelu trenirku te kratki duks iz vlastite proizvodnje s prepoznatljivim kockicama, a ogrnula se i crnom sportskom jaknom. Veliku pozornost ukrale su njene sunčane naočale, a u ruci je nosila plavu torbicu.

Iako se rijetko pojavljuje u javnosti te svoj privatan život sakriva od znatiželjnih očiju, Leticija voli izaći sa svojom majkom Anicom pa je tako zadnje viđena dok su uživale na koncertu Ace Pejovića u Zagrebu, a znale su prošetati i Cvjetnim trgom gdje su uvijek opažene.

Leticija je najstarije dijete Anice i bivšeg nogometaša Roberta Kovača, koji su u braku od 2001. godine, a zajedno imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka. Može se pohvaliti da nedavno lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tom prilikom progovorila je o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 Lidija Vukićević i sestra Marina +27 Lidija Vukičević - 5 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila zašto se nakon razvoda više nije udavala: ''Kad čujem žene da tako govore, postavljam sljedeće pitanje''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić i supruga Sejda - 2 Halid Bešlić i supruga Sejda - 1 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 4 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 3 +27 Sin Halida Bešlića Dino Bešlić - 2 Celebrity Suprugu i sina Halida Bešlića rijetko viđamo u javnosti, a uz pjevača su proživjeli najteže trenutke života!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene