''Blokirala promet!''

Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 9 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +22 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll samo u bodiju prošetala je ulicama Londona, okupljeni građani i turisti sve su pokušali snimiti mobitelima.

Ivana Knoll postala je prava svjetska senzacija, a naša najpoznatija navijačica ovog se puta odlučila na korak više.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Knoll se trenutačno nalazi u Londonu, a za potrebe snimanja ova crnokosa ljepotica samo se u crnom bodiju koji je isticao njezine obline prošetala hladnim ulicama Londona u vrtoglavo visokim štiklama.

Svojim dugim nogama i hrabrošću da ovako prošeće na niskim londonskim temperaturama nije mogla proći i bez pozornosti tamošnjih građana i turista, koji su je snimali dok je šetala cestom.

Nekoliko videozapisa objavila je u svojim pričama i na profilu na Instagramu, a izašavši iz poznate crvene telefonske govornice, Knoll se zavrtjela oko rasvjetnog stupa te pozirala za kameru.

''Netko je rekao: 'London je danas malo topliji''', napisala je Knoll u opis videozapisa te dodala emotikon koji umire od vrućine.

''Prouzročit ćeš prometne nesreće na ulicama!'' napisao joj je jedan pratitelj, dok su se drugi divili njezinim dugim nogama.

''Blokirala je promet!'' smijao se jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll je inače sve popularnija u svijetu te se počela kretati u elitnom glumačkom društvu. Prisustvovala je zabavi Leonarda DiCaprija, zabavljala se s Jamijem Foxxom, a sada je bila i na dodjeli nagrada BAFTA, gdje se na afterpartyju zabavljala s poznatim glumcima i ostalih slavnima.

Za tu prigodu odabrala je haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala, a ispod nje je nosila gaćice boje kože koje su prekrile njezine najintimnije dijelove u haljini prozirnog materijala, dok je gornji dio bio izrađen samo od grudnjaka te otkrivenog dijela na trbuhu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene