Sretne vijesti!

Turski miljenik žena i njegova lijepa supruga dočekali su novog člana obitelji, njihova ljubav opovrgnula je sve loše glasine

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 1 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 3 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen - 2 Fahriye Evcen - 1 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 1 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 13 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 12 +18 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 11 Galerija

Burak Ozcivit i njegova prelijepa supruga Fahriye Evcen dobili su drugo dijete, njihov stariji sin dobio je brata.

Turski miljenik žena Burak Ozcivit i njegova prelijepa supruga Fahriye Evcen svoje su obožavatelje razveselili lijepim vijestima.

Pogledaj i ovo Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 preokret! Turski miljenik žena i predivna supruga bili su pred rastavom braka, a sada su objavili potpuno neočekivanu vijest!

Fahriye je rodila drugo dijete, sina kojemu su dali ime Kerem.
Po izlasku iz bolnice par je dao izjave okupljenim novinarima, a porođaj je, kažu, prošao u najboljem redu.

''Porođaj je prošao u najboljem redu. I beba i ja smo dobro'', rekla je kratko Fahriye, koja je izašla u dugom crnom kaputu držeći Buraka za ruku dok je on u drugoj nosio autosjedalicu s bebom.

Njihov stariji sin Karan također je prisustvovao porođaju.

''Karanove reakcije su sjajne. Jedva čeka da upozna brata. Iskren da budem, sve nas je iznenadio. Jesam li ja prisustvovao porođaju? Naravno, dočekao sam i Karana i Kerema, to je sjajna stvar. Blagoslovljen sam'', rekao je Burak.

Par je u braku od 2017. godine, a drugu trudnoću dugo su skrivali. Svoje prvo dijete, sinčića Karana, dobili su 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by buraközçivit fan account👑💎 (@burak_ozcivit.fanir)

Prije tri godine medijima se proširila vijest kako se rastaju, a problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti Burakov savjet da potraži stručnu pomoć. Prema navodima izvora bliskog paru, problem je bilo i pitanje odgoja njihova sina jer su imali drugačije pristupe. Srećom, drama je ubrzo dobila svoj sretan kraj i jedan od najljepših parova Turske ostao je u braku, a sada izgledaju sretnije nego ikad.

Inače, Fahriye je jedna od najpoznatijih turskih glumica, a zahvaljujući očaravajućoj ljepoti, ostvarila je i vrlo uspješnu karijeru u modelingu. Prema izboru portala Buzznet, koji prati živote poznatih i slavnih, 2017. godine uvrštena je i na listu 30 najljepših žena na svijetu.

Od 20. siječnja Fahriye možete gledati i u novoj seriji na Novoj TV "Vječna ljubav", koja na male ekrane donosi vrtlog emocija i ljubavnu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +23 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 +11 Katarina Ostojić Kaya - 4 Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene