Ali čeka se još nešto

S kraljevskog dvora stigle su nove informacije o krunidbi kralja Charlesa, tiču se djece Harryja i Meghan!

Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Princ Harry i princ William Meghan Markle +22 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Harryjeva i Meghanina djeca mogla bi imati uloge na krunidbi kralja Charlesa, ali samo ako Sussexi potvrde da će na njoj prisustvovati.

Iz kraljevskog dvora Velike Britanije stigle su nove sitne informacije o krunidbi kralja Charlesa. Na samom događaju djeca Meghan Markle i princa Harryja, Archie i Lilibet, mogla bi imati određene uloge, ali samo ako Sussexovi potvrde da će krunidbi uopće prisustvovati.

Pogledaj i ovo Princ Harry - 4 let dug 11 sati Princ Harry stigao je u London da bude uz oca Charlesa nakon šokantne dijagnoze, mnogi se nadaju obiteljskom pomirenju

Kraljevski dužnosnici čekaju da par odluči hoće li prihvatiti njihov poziv na veliki dan, koji je za samo sedam tjedana, a nakon što pomoćnici Palače dobiju taj odgovor, mogu započeti rasprave o tome koje bi uloge djeca mogla igrati.

Jučer je objavljeno da će princ George, princeza Charlotte i princ Louis činiti dio kraljeve povorke iz Westminsterske opatije nakon ceremonije. Prvobitni izvještaji sugerirali su da princ Archie, koji će na sam veliki dan napuniti četiri godine, i Lilibet nisu bili pozvani da sudjeluju u povorci.

No kraljevski izvor sinoć je rekao da čekaju odgovor Sussexovih prije nego što počnu rasprave o dvoje najmlađih kraljevih unuka.

Dokumenti s probe, u koje je The Times imao uvid, otkrivaju da će djeca princa od Walesa putovati sa svojim roditeljima dok kraljevska obitelj napušta opatiju. Charles i Camilla putovat će natrag u Buckinghamsku palaču u kočiji, a oni sljedeći u redu za prijestolje slijedit će ih u drugoj kočiji.

George i Charlotte sudjelovali su u kraljičinoj pogrebnoj povorci prošlog rujna, no tada se četverogodišnji Louis smatrao premladim, ali ove će godine sudjelovati u protokolu.

Ostali članovi kraljevske obitelji koji će sudjelovati u procesiji 6. svibnja bit će kraljevska princeza, njezin suprug viceadmiral sir Tom Laurence, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha, vojvoda i vojvotkinja od Gloucestera, vojvoda od Kenta i princeza Alexandra. Ne očekuje se da će sudjelovati princ Andrew, princeze Beatrice i Eugenie te vojvoda i vojvotkinja od Sussexa kao članovi kraljevske obitelji koji nisu zaposleni.

Inače, nacrti dokumenata koji kruže onima koji su uključeni u planiranje krunidbe otkrili su mogući raspored događaja iako ništa još nije dovršeno.

Charles je tražio skromniju krunidbu od trosatne službe njegove majke 1953.

Izvor je dodao: ''Izrađuju se dvije verzije planova za taj dan. Jedan uključuje Harryja i Meghan, a drugi ne. Vremena su u ovoj fazi približna, ali sada rade na rasporedu.''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 +7 Loni Willison - 2 Nekad i sad Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene