Slični, a različiti!

Ana Rucner pozirala je s bratom osebujnog karaktera, kojeg nemamo priliku često vidjeti

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i brat Mario Rucner Ana Rucner i brat Mario Rucner Mario Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 +23 Ana Rucner - 2 Galerija

Ana Rucner podijelila je fotografiju s bratom Mariom Rucnerom, kojeg nemamo priliku često vidjeti, evo kako izgleda.

Naša najuspješnija violončelistica Ana Rucner podijelila je fotografiju s bratom Mariom Rucnerom, kojeg nemamo priliku često vidjeti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 ''skupa radimo i gradimo'' Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

Ana je sjela u krilo svojem bratu koji je nosio naočale, a na jednoj slici prigrlila ga je i poljubila u glavu.

''Brat'', napisala je Ana u opisu uz dva emotikona srca.

Pratitelji su se raznježili na njihovu objavu pa su to morali pokazati i u komentarima.

''Preslatki ste'', ''Koliko ljubavi na ovoj fotki'', ''Sreća'', pisali su, a mnogi su komentirali i da je brat prilično zgodan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Anin brat također se bavi glazbom, a od Ane je stariji nekoliko godina. Slično sestri, Mario svira violinu, ali usklađuje je s drugačijim žanrom glazbe. Od najranijeg djetinjstva Mario pokazuje iznimnu strast prema motociklima, a svoju ljubav prema glazbi i motociklima odlučio je objediniti pa je tako postao kreator jedinstvenog stila na svijetu - sviranja viole na motociklu za vrijeme vožnje.

"Otkad znam za sebe, i sviram i vozim. Jednostavno sam se odlučio dobro zabavljati s tim što radim", rekao je Rucner jednom za DNEVNIK.hr. Kaže da ga u vratolomijama podržavaju i najbliži članovi obitelji. "Bližnji me nikada nisu odgovarali jer i oni to svi jako vole. I moj otac voli motore tako da nikada nije bilo problema s time, ali da su se brinuli, to jesu.''

Sestra mu, rekao je, ne dijeli savjete jer se bave različitom vrstom glazbe. "No ipak, ako ima nešto pametno reći, naravno da je volim poslušati", govorio je Rucner. S obzirom na to da se bavi specifičnom vrstom glazbe, zanimalo nas je i može li živjeti isključivo od prihoda koje dobiva od glazbe. "Može se od toga živjeti, samo ovisi o tome koliko je ljudima potrebno za život i što od života očekuju", rekao je.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +3 Marko Perković Thompson (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Thompson se oglasio nakon dužeg vremena i sinu uputio dirljive riječi, prolaze kroz teške trenutke: "Ti ne boj se, sine"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene