Blista!

Ana Rucner u topiću s čipkom pokazala goli trbuh, nakon odmora s dečkom za nju nema zime!

Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner Ana Rucner - 1 +12 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner ovih dana boravi u Beogradu, i to nakon što se vratila s odmora koji je provela na Jamajci, u društvu dečka Marka Duvnjaka.

Naša violončelistica Ana Rucner uživala je donedavno u toplom odmoru na Jamajci, a čini se da za nju nema zime ni u nama malo bližim krajevima.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

39-godišnja Ana je naime na profilu na Instagramu objavila fotografiju snimljenu u Beogradu, na kojoj pozira s golim trbuhom, točnije u minijaturnom čipkastom topiću preko kojeg je nabacila kaput.

"Zima je, kažu?!" napisala je Ana uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Ana je na Instagramu objavljivala i fotografije s odmora na Jamajci, koju je posjetila s dečkom Markom Duvnjakom. Pohvalila se i kako su zajedno zasvirali na ulicama te privukli mnoštvo ljudi koji su uživali u njihovoj glazbi te ih snimali mobitelima.

Za Aninu vezu s Markom doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner je prije bila u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 +15 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Celebrity Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene