utješila obožavatelje

Nakon prerane smrti Marka Babića od njegove partnerice Tine stigla je i jedna lijepa vijest!

Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav +11 Marko Babić Galerija

Knjiga Marka Babića "Putovanje zvano igra" rasprodana je nakon njegove smrti, a njegova partnerica Tina utješila je sve koji nisu uspjeli kupiti svoj primjerak.

Nakon prerane smrti našeg arhitekta i autora Marka Babića, njegova knjiga "Putovanje zvano igra" rasprodana je u knjižarama.

Tim se povodom na društvenim mrežama oglasila Markova partnerica Tina Biloglav, koja je objavila dobre vijesti za sve koji nisu uspjeli kupiti svoj primjerak.

"Uspjeli smo dogovoriti da nam novo izdanje knjige dođe za tjedan dana pa tada kreću isporuke. Hvala svima na strpljenju", poručila je Tina u pričama na svojem profilu na Instagramu.

Knjiga je odmah nakon izdavanja postala bestseler i dobila je brojne pozitivne kritike.

"Na prvu knjiga o raku, a zapravo priča o optimizmu, nadi i radosti života koja nam je svima potrebna", opisana je knjiga na Markovoj službenoj web stranici.

Marko je proteklog tjedna ispraćen na posljednji počinak u krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj, a od njega su se, osim obitelji i prijatelja, došli oprostiti i mnogi drugi koje je inspirirao svojom borbom za život, koju je opisao u knjizi.

Njegova partnerica Tina na ispraćaju je održala emotivan govor, a jednom rečenim rasplakala je sve prisutne.

"Zadnje dvije godine prošli smo puno nevera, ali meni je, kad smo skupa, uvijek bila bonaca", rekla je tada.

Marko Babić i Tina Biloglav tijekom svoje veze dobili su dvije kćerkice, Luce i Tonku.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, a nedavno mu se zdravstveno stanje pogoršalo, nedugo nakon čega je preminuo u dobi od samo 31 godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 3 Tori Spelling - 4 +18 Tori Spelling - 5 Celebrity Tužan životni zaokret nekadašnje bogatašice i velike zvijezde: Odrasla je u vili od 165 milijuna dolara, a sada s petero djece živi u kamperu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene