OMG

Skandal u Budvi - Jeleni prijetili pištoljem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje god se pojavi, Jelena Karleuša ostavi neizbrisiv trag. Tako je bilo i prije dvije večeri u Budvi.

Jelena Karleuša je u petak navečer nastupila u klubu 'Trokadero' u Budvi. No, njezin koncert je prekinut, a pjevačica je istjerana iz kluba uz prijetnju pištoljem.

Prema pisanju portala Mondo, vlasnici kluba tvrde kako se Jelena ružno ponašala pa su je zbog toga potjerali. No, što je zapravo istina?

Portal pressonline.rs piše kako je naoružani muškarac, jedan od suvlasnika diskoteke, u jednom trenutku krenuo prema pjevačici dok je bila na bini, držeći pištolj u rukama. Navodno je tražio da siđe s pozornice, što je ona odbila. U zaštitu joj je priskočilo njezino osiguranje.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

>> Karleuša nastavlja s uvredama: Izbačena s televizije!

'Jeleni je bila ugrožena sigurnost, a njezino privatno osiguranje je procijenilo kako je najbolje da se nastup prekine i Jelena odvede na sigurno. To se dogodilo sat vremena nakon početka nastupa. Čitav slučaj je prijavljen i budvanskoj policiji', rekao je predstavnik za medije Jelene Karleuše.

No, menadžer kluba 'Trokadero', Rajko Nikolić, ne slaže se s ovim tvrdnjama.

'Zbog njezinog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni prekinuti joj nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala neke ružne riječi, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela ga skidati i lizati. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unaprijed', izjavio je Nikolić za Kurir.

Povodom ovog događaja Karleuša je na svom Twitter profilu napisala: 'Ma, nek me ubiju više', a onda je dodala: 'Ovo će izgleda postati normalno. Kada mi se nešto stvarno bude desilo niko se neće začuditi. Volela bih da se ovakve stvari ne dešavaju, ali sve se zavšilo na najbolji mogući način'.

Prema pisanju Pulsa, Karleuša će nastaviti svoju turneju po crnogorskom primorju, ali pod zaštitom policije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene