Bila je začetnica trenda!

Sjećate se djevojke ispod roza kapuljače? Nakon ovog hita više nije doživjela toliki uspjeh, a evo gdje je danas!

Era Istrefi ''Bonbon'' - 3 Era Istrefi ''Bonbon'' - 3 Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Era Istrefi ''Bonbon'' - 3 Era Istrefi ''Bonbon'' - 2 Era Istrefi ''Bonbon'' - 1 Era Istrefi - 2 Era Istrefi - 1 Era Istrefi - 3 Era Istrefi - 4 Era Istrefi - 6 Era Istrefi - 5 Era Istrefi - 1 +21 Era Istrefi - 2 Galerija

Era Istrefi 2016. godine izdala je veliki hit ''Bonbon'', a nakon upečatljivog spota i pjesme takvu slavu više nikad nije doživjela, evo gdje je danas.

Era Istrefi prije sedam godina jednom je pjesmom dospjela na vrh glazbenih ljestvica i preko noći doživjela vrhunac slave koju nije mogla ni očekivati.

Singl ''Bonbon'' svi su te 2016. godine čuli, a mnogi ga se prisjete i poslušaju i danas, ali njegova pjevačica više takav hit nikad nije napravila. Posebno popularna bila je jakna s ružičastim krznom koja se nakon ovog spota nosila diljem Europe, a Era je nesvjesno pokrenula veliki trend.

Jeste li voljeli ovu pjesmu?

  • Da
  • Ne
  • Nikad ju nisam čuo/la

Ukupno glasova:

Lijepa Era albanska je pjevačica s Kosova, a ove godine napunit će 30 godina. S pjesmom ''Bonbon'' doživjela je svjetsku slavu, a 2018. godine čak je pjevala i himnu Svjetskog prvenstva u nogometu ''Live It Up'' s Willom Smithom i Nicky Jamom.

Glazbenu karijeru Era vodi i danas, ali u nešto manjim razmjerima, a većinom nastupa po europskim klubovima.

Zanimljivo je da se i Erina sestra Nora također bavi glazbom te je vrlo popularna na istočnom dijelu Balkana, a osim njih dvije, tu je i još jedna sestra Nita te brat Bledi.

Što se tiče njenog ljubavnog života, Era je u vezi s kapetanom kosovarskog nogometnog tima Amirom Rrahmanijem, a koji igra i za talijanski Napoli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Era Istrefi (@eraistrefi)

Kako Era izgleda danas pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam +29 Kate Middleton Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene