Što stariji, to bolji!

Jedan od naših najuspješnijih glumaca talentom i šarmom osvojio je i Hollywood, a ove fotke dokaz su da je bio i ostao pravi frajer!

Goran Višnjić Goran Višnjić Boris Sćitar/Večernji list/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 6 Goran Višnjić - 7 Goran Višnjić - 8 Goran Višnjić - 9 Goran Višnjić - 10 +7 Goran Višnjić - 11 Galerija

Goran Višnjić od početka karijere slovio je kao jedan od naših najzgodnijih glumaca, a tijekom godina se nije puno promijenio, u što će vas uvjeriti i njegove stare fotografije.

Goran Višnjić (49) jedan je od naših najuspješnijih glumaca koji je uspio ostvariti i zavidnu karijeru u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

Ljubav prema glumi pokazivao je još od malih nogu, kada se počeo pojavljivati u raznim kazališnim predstavama, a to je odredilo i njegov daljnji životni put.

Već kao studenta na drugoj godini akademije zapazio ga je profesor Joško Juvančić i ponudio mu ulogu Hamleta u predstavi koju je postavljao na Dubrovačkim ljetnim igrama, a ostalo je povijest.

Uslijedile su uloge u holivudskim filmovima "Mirotvorac", "Dobro došli u Sarajevo", "Magija", a zatim i uloga doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", koja mu je donijela svjetsku slavu.

Višnjić se 1998. godine pojavio i u Madonninu spotu za pjesmu "The Power of Goodbye".

Našega glumca gledat ćemo i u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla", u kojoj će utjeloviti Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1999. godine je u sretnom braku s kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, Evom, s kojom ima troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. Sa Šibenčankom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

Sada su se pojavile Goranove arhivske fotografije iz 2016. godine, koje su pravi dokaz da je bio, ali i ostao pravi frajer. Koliko se od tada (nije) promijenio, pogledajte u našoj galeriji, a tamo ćete pronaći i neke njegove još starije fotografije, sa samih početaka karijere.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +21 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene