"Volim njezinu sijedu kosu!"

Šuškalo se da su više od prijateljica, a evo zašto sada opet svi pričaju o ovim bezvremenskim ljepoticama!

Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz - 4 Salma Hayek - 1 +18 Penelope Cruz - 3 Galerija

Salma Hayek i Penelope Cruz zajedničkim fotografijama izazvale su pravo oduševljenje na društvenim mrežama.

Prava prijateljstva u Hollywoodu nisu baš čest slučaj, no uvijek postoje i iznimke koje potvrđuju to pravilo.

Sjajan je primjer prijateljstvo glumica Salme Hayek (57) i Penelope Cruz (49), koje slove i kao bezvremenske ljepotice, pa ne čudi što su njihove nove zajedničke fotografije izazvale veliko oduševljenje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Tako sam ponosna na tebe, moja sjajna prijateljice, i na tvoju izvanrednu izvedbu u filmu 'Ferrari'. Tvoj talent nikad neće prestati oduševljavati", nahvalila je Salma svoju kolegicu Penelope uz zajedničke fotke koje je objavila na Instagramu.

"Hvala ti, prijateljice. Volim te puno", napisala joj je Penelope u komentarima.

"Očaravajuće", "Kakve ljepotice", Što starije, to bolje", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile.

Osim izgledom, obožavatelje su još jednom oduševile i podrškom jedna drugoj, a mnogi su na fotkama primijetili i jedan detalj koji slavne dame inače skrivaju.

"Volim njezinu sijedu kosu", jedan je od komentara na račun Salminih sijedih vlasi, koje je ponosno pokazala.
Latino ljepotice, koje su zajedno glumile u filmu "Odmetnice" iz 2006. godine, desetljećima su najbolje prijateljice i često jedna drugu nazivaju sestrama.

"Penelope je oduvijek bila moja junakinja i prijateljica. Znamo se najmanje 20 godina", kazala je Salma u intervjuu za The Edit 2015. godine, a zanimljivo je spomenuti da se jedno vrijeme šuškalo kako među njima postoji i nešto više od prijateljstva.

"Tim se glasinama mogu samo smijati. Žao mi je, ali vam moram reći da nismo ljubavnice", objasnila je u talk showu Davida Lettermana Penelope, koja je od 2010. u braku s glumcem Javierom Bardemom, dok se Salma godinu dana ranije udala za poduzetnika François-Henrija Pinaulta.

Kako su Salma i Penelope izgledale na počecima svojih karijera i koliko su se s godinama promijenile, pogledajte u našoj galeriji. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Franka Batelić Izabel Kovačić i Franka Batelić Franka Batelić Izabel Kovačić +25 Izabel Kovačić Celebrity Supruge naših nogometaša u izlasku bez muževa uživale su u međusobnom društvu, pogledajte i kako su se dotjerale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene