pomalo zapušteno izdanje

Nema šanse da biste ovu nekad zanosnu plavušu prepoznali na najnovijim fotografijama, drastičnu fizičku transformaciju danas skriva širokim trenirkama

Nicole Eggert Nicole Eggert Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert - 7 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 10 Nicole Eggert - 11 Nicole Eggert - 6 Nicole Eggert - 5 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 1 +6 Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Galerija

Nicole Eggert potpuno se promijenila od serije ''Spasilačka služba'', u kojoj je utjelovila Summer Quinn, a nekadašnje zavodljivo tijelo danas skriva širokim majicama i trenirkama.

Glumica Nicole Eggert potpuno se promijenila od serije ''Spasilačka služba'', u kojoj je 1992. godine utjelovila Summer Quinn.

Nekadašnja zavodljiva plavuša kojoj je crveni kupaći kostim odlično pristajao više nimalo ne izgleda tako, a njezine nove fotografije danas pokazuju potpuno drugu ženu.

Nedavno je viđena u zapuštenom stanju u sivoj trenirci i širokoj smeđoj majici dok je s kćeri išla baciti smeće, a njezine fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, pod svjetlima reflektora Nicole se pojavila još kao petogodišnja djevojčica. Njezina majka vodila ju je na natjecanja ljepote i još je tada osvajala titule zbog svog besprijekornog izgleda. Već s osam godina pojavila se u nekoliko filmova te kasnije i serija, a karijeru je nastavila tijekom čitavog odrastanja.

Nekad utegnuta plavuša na najnovijim fotografijama je neprepoznatljiva, a osim što se dugo godina bori s viškom kilograma, implantate iz grudi je izvadila. Nakon "Spasilačke službe" karijera joj je krenula nizbrdo te su je ubrzo mnogi zaboravili, a poznato je i da je 2013. godine bankrotirala.

Pokrenula je vlastiti posao sa sladoledom te se nije previše izlagala javnosti.

Neko vrijeme glumica je bila zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

Nicole je privukla pozornost javnosti 2018. godine, kada je kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina. On je odbacio sve optužbe, no priznao je kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona i dalje tvrdi kako Baio laže.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene