pojavile se stare fotografije

Zvijezdu naših hit-serija u javnosti više ne viđamo često, danas živi mirnim i obiteljskim životom

Mirna Medaković Stepinac - 4 Mirna Medaković Stepinac - 4 Marko Prpic/PIXSELL 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Medaković Stepinac - 9 Mirna Medaković Stepinac - 6 Mirna Medaković Stepinac - 3 Mirna Medaković Stepinac - 2 Mirna Medaković Stepinac - 5 Mirna Medaković Stepinac - 7 Mirna Medaković Stepinac - 8 Mirna Medaković Stepinac - 10 Mirna Medaković Stepinac - 1 Mirna Medaković Stepinac +17 Mirna Medaković Stepinac (Foto: John Pavlish) Galerija

Mirna Medaković Stepinac domaćoj je javnosti jako dobro poznata po ulozi Katarine Došen u seriji "Kud puklo da puklo", a glumila je i u "Bogu iza nogu", u kojoj je utjelovila lik Ljubice Birtić.

Naša glumica Mirna Medaković Stepinac 2013. godine gostovala je na jednom modnom događaju, gdje se dobro zabavljala u društvu kolega s estrade. 

Za tu priliku nosila je dugu bež haljinu kratkih rukava s tankim smeđim remenom oko struka, a sve je začinila smeđim otvorenim sandalicama. Kosu je svezala u niski rep, a na usnama se isticao crveni ruž, koji je dodatno ukrasio i njezin osmijeh.

Bili su to bezbrižni dani za Mirnu, a u našoj galeriji možete pogledati i kako je izgledala.

Kad je fizički izgled u pitanju, od tada do danas nije se apsolutno ništa promijenilo, ali se zato nekoliko godina kasnije ostvarila u ulozi majke. Naime, 2017. godine glumica je postala majka blizanki Kaje i Zore, koje je dobila sa suprugom Hrvojem.

Zbog toga danas Mirna vodi malo mirniji život i pokušava ga držati podalje od očiju javnosti.

Na svojim profilima na društvenim mrežama otkrila je kako povremeno gostuje na konferencijama na kojima i sama iznosi neke teme i razmišljanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Također, ne krije ni da sve svoje moguće slobodno vrijeme provodi s obitelji u prirodi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Nedavno se pohvalila i dobrim dijelom koje čini za crkvu - ispekla je štrukle i odnijela ih u Svetište Majke Božje Bistričke.

Podsjetimo, domaća javnost pamti je po ulozi Katarine Došen u seriji "Kud puklo da puklo", a prije dvije godine gledali smo je i kao humorističnu i simpatičnu Ljubicu Birtić u seriji "Bogu iza nogu".

Mirna je glumila i u serijama ''Zabranjena ljubav'', ''Larin izbor'' i ''Zora dubrovačka''. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Bobak Barbara Bobak - 3 Barbara Bobak - 4 Barbara Bobak +6 Barbara Bobak - 1 Celebrity Novi hit mlade srpske pjevačice najslušaniji je u Hrvatskoj, evo kako zvuči pjesma koja je sve osvojila i pomela konkurenciju!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene