nije mogao bez nje

Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Robert i Anica Kovač, 2010. godina Robert i Anica Kovač, 2010. godina Marko Prpić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Robert i Anica Kovač, 2010. godina Robert i Anica Kovač, 2010. godina Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač +19 Robert i Anica Kovač Galerija

Robert i Anica Kovač danas su jedan od najdugovječnijih domaćih poznatih parova, no svoju ljubavnu sreću pronašli su iz drugog pokušaja.

Bivši Vatreni Robert Kovač (49) i naša najuspješnija misica Anica Kovač (48) u braku su već duže od 22 godine i slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova.

Iako ih posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti, kad god se zajedno pojave negdje, odaju dojam sretnog para, a sada su osvanule i takve njihove fotografije iz 2010. godine, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Anica Kovač - 1 Celebrity Našu bivšu misicu fotografi su uhvatili u opuštenom izdanju, a iako je u petom desetljeću, konkurirati može duplo mlađim kolegicama!

No njihova ljubavna priča ispočetka nije obećavala i uspjeli su tek iz drugog pokušaja.

Naime, njih dvoje upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica gradila manekensku karijeru. Njihova veza tada nije bila duga vijeka i razišli su se nakon pet mjeseci jer su, kako su godinama kasnije objasnili, oboje još bili premladi za ozbiljne veze i htjeli su se fokusirati na svoje karijere.

U međuvremenu je Anica bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom predsjednika Franje Tuđmana, a Robert se pred matičarom vjenčao s drugom djevojkom. Iako nikad nije rado govorio o svojoj prvoj supruzi, kasnije se saznalo da je bila Njemica, no njihov brak nije potrajao dugo.

Robert je zatim jedne večeri ponovo ugledao Anicu na televiziji nakon dugo vremena i odlučio je doći do njezina telefonskog broja. Angažirao je Zorana Mamića, a on svog brata Zdravka, koji je ponovo spojio par.

Pogledaji ovo Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 1 Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

Anica se 2000. uselila u Robertov stan, a on je te godine potpisao za nogometni klub Bayern iz Münchena. Iste godine na Božić Robert je zaprosio Anicu.

Par se vjenčao 29. prosinca 2001. godine u Zagrebu. Vjenčano prstenje kupili su si međusobno još na početku veze, Robert je tada darovao Anici prsten za njezin 24. rođendan, a Anica njemu dva dana kasnije za njegov 26. rođendan.

Prvo dijete, kćer Leticiju, dobili su 13. lipnja 2003. godine, zatim su u siječnju 2007. dobili sina Marka, a 25. prosinca 2009. u obitelj je stigla i djevojčica Viktorija.

Pogledaji ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Celebrity Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Podsjetimo, Anica je 1995. godine okrunjena kao Miss Hrvatske, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Također, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Njezin uspjeh niti jedna Hrvatica do danas nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 +26 Kraljica Camilla - 5 Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović +25 Vladimir Tintor - 1 Celebrity Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene