evo kako je izgledala 2001.!

Danas je jedna od naših najpoznatijih influencerica, a nekad je žarila i palila domaćim glazbenim nebom

Lana Klingor Mihić - 6 Lana Klingor Mihić - 6 Marijan Delija/24sata 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić +21 Lana Klingor Mihić - 6 Galerija

Lana Klingor Mihić 2008. godine predstavljala je spot za svoju novu pjesmu "Kvit", a pogledajte koliko se od tad promijenila.

Bivša pjevačica i današnja PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić proslavila se 2001. godine kada je bila članica popularne grupe ET.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2008. godine kada je predstavljala svoju novu pjesmu "Kvit", ali i izgledala puno drugačije nego danas.

Naime, Lana je tada nosila pirsing na jeziku, imala kratku bob frizuru, ali i smeđu boju kose. Danas te stvari na njoj izgledaju puno drugačije, pogotovo dužina kose koja je danas još kraća u odnosu na tada, a ne skriva ni kako je sklona čestom mijenjanju nijansi. Nedavno se pohvalila kako je kosu obojala u bakrenu boju za ovo jesensko razdoblje, a stoji joj i više nego savršeno. 

Također, pjevačica pjevačica je priznala da se tijekom godina podvrgnula i estetskom zahvatu - povećala je svoje grudi i to prošle godine, a o svemu je progovorila na svom Instagram profilu.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je na društvenoj mreži pa je pokazala i kako izgleda nakon operacije.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

Kako je izgledala 2008. godine možete pogledati u našem albumu. 

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 +35 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 14 Celebrity Evo što je Prijović radila prije svakog koncerta u Areni Zagreb, objavljen je video s najboljim trenucima iz backstagea!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene