Dugo ga nismo vidjeli

Bio je omiljeno domaće lice s malih ekrana, a zbog pomalo zapuštenog imidža danas ga nije lako prepoznati

Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Josip Moler/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina i Jelena Perčin +7 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Galerija

Kristijan Ugrina snimljen je u šetnji zagrebačkom špicom i to nakon što ga dugo nismo vidjeli u javnosti.

Kristijan Ugrina bio je omiljeno lice s malih ekrana i jedan od omiljenih kazališnih i filmskih glumaca, a danas ga u javnosti nemamo priliku često vidjeti.

No 50-godišnjeg Kristijana fotografi su uspjeli snimiti na zagrebačkoj špici u šetnji s ljubimcem, gdje su ga tek rijetki uspjeli prepoznati na prvi pogled, a njegov zaštitni znak danas su duga i pomalo neuredna, prosjeda kosa i brada. 

Kristijan je bio poznat i po braku s glumicom Ksenijom Marinković s kojom je dobio sina Kosta Kaija i kćer Koranu, a od koje se razveo 2005. godine jer je započeo vezu s osam godina mlađom frizerkom Tamarom Pundom.

"Oni se viđaju s njim često, ja se ne viđam, ali obavljamo sve što treba svako svoje i to je to'', priznala je Ksenija jednom prilikom u IN magazinu.

Kristijan je s Tamarom 2010. godine dobio kćer Marijetu i to dvije godine nakon što su stali pred oltar.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari se pohvalila nikad bujnijim dekolteom, njezini obožavatelji su van sebe: "Ovo je najbolje dosad!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene