30 godina ljubavi

Pogledajte kako su Sandra Bagarić i njezin suprug izgledali na početku veze, zaljubili su se dok joj je on bio profesor na fakultetu!

Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Darko Tomas/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) +17 Sandra Bagarić - 2 Galerija

Sandra Bagarić podijelila je staru fotografiju sa suprugom Darkom Domitrovićem kojom je obilježila 30 godina njihove ljubavi.

Operna diva Sandra Bagarić (49) i njezin suprug, pijanist Darko Domitrović (58), jedan su od najdugovječnijih domaćih parova.

Vjenčali su se 1997. godine, nakon pet i pol godine veze, i zajedno su dobili dvojicu sinova, Lovru i Marka.

Nedavno su proslavili i 30 godina ljubavi, a Sandra je važni datum obilježila na svojem profilu na Fecebooku, gdje je objavila jednu njihovu staru fotografiju, kada su tek započeli svoju vezu.

Sandra i Darko imaju i jednu od najzanimljivijih ljubavnih priča na domaćoj estradi.

Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13 i rekla: 'Ovom ću čovjeku roditi djecu!' I ta djeca sad već imaju 22 godine i 18, a ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin.

Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi, a Darko je prepričao kako je to izgledalo.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 +19 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 Celebrity Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene