Veliki dan!

Sandra Bagarić ne može sakriti ponos zbog posljednjeg uspjeha svog mlađeg sina, njihov poseban trenutak sve je raznježio!

Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 3 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 1 +15 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Sandra Bagarić pohvalila se uspjehom svog sina Lovre koji je maturirao, a ponosna mama podijelila je fotografiju s njihovog plesa na maturalnoj zabavi.

Naša glumica i operna pjevačica Sandra Bagarić pohvalila se uspjehom svog sina Lovre koji je maturirao.

Sretna i ponosna mama podijelila je fotografiju s njihovog plesa na maturalnoj zabavi na koju je ona stigla u bijeloj modnoj kombinaciji, a uzbuđenje u opisu fotografije Sandra nije skrivala.

''Maturalni ples sa mladim sinom Lovrom. Srce mi k'o kuća, Ma šta kuća k'o solite'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Osim Lovre, Sandra sa suprugom Darkom Domitrovićem ima i sina Marka.
Sandra i Darko upoznali su se kada joj je on predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla sam: 'Ovom čovjeku ću roditi djecu!' Ta djeca sad već imaju 22 i 18 godina, ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina Josipa Čulina +3 Josipa Čulina Celebrity Udaje se Josipa Rimac, njezino je srce nakon razvoda osvojio bivši agent SOA-e, znaju se i detalji!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene