danas je znatno drugačija

Omiljena folk-zvijezda Hrvata ovako je izgledala davne 2007. godine, a evo koliko se promijenila otkako se povukla iz javnosti

Indira Radić - 1 Indira Radić - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Radić - 1 Indira Radić - 2 Indira Radić - 3 Indira Radić Indira Radić Indira Radić Indira Radić - 1 Indira Radić - 2 Indira Radić - 3 Indira Radić - 4 +14 Indira Radić - 5 Galerija

Pojavile su se fotografije Indire Radić iz 2007. godine, kada je nastupila u jednom zagrebačkom klubu, a našli smo i jednu njezinu snimku iz 1999.

Srpska folk-pjevačica Indira Radić (56) jedna je od najpopularnijih zvijezda regije, a obožava je i hrvatska publika.

Pogledaj i ovo showbuzz Odvrtanje žarulja FOLK OKUPACIJA SPLITA Narodnjaci se Dalmacijom ore, ima li išta gore?

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, kada je napunila zagrebački klub The Best, a tada je izgledala znatno drugačije nego danas.

Indira je tada nastupila u oskudnoj haljinici, koja je u prvi plan stavila njezin raskošni dekolte, a uski kroj istaknuo je i njezinu ženstvenu figuru.

Pjevačica se posljednjih godina povukla iz javnog života i izbjegava medije, no i dalje održava koncerte, a jednu od njezinih novijih fotografija možete pogledati OVDJE.

Pjevačica je svojevremeno priznala kako se umorila od estrade te da je to razlog zbog kojeg je nismo imali priliku viđati u televizijskim emisijama i pred kamerama, ali je i dalje ostala tu za svoju publiku.

Indira je na sceni od 1992. godine, a veliku popularnost u regiji, pa i šire donijeli su joj hitovi "Bio si mi drag", "Zmaj", "Moj živote dal si živ" i duet koji je snimila s Alenom Islamovićem "Lopov".

Nedavno je na društvenim medijima osvanula i njezina snimka iz 1999. godine, na kojoj izvodi svoj hit "Kafana" i izgleda znatno drugačije nego danas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @estradni.arhiv

Kako je Indira izgledala na nastupu u Zagrebu prije 16 godina i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Meštrović Maštruko - 1 Gabrijela Meštrović Maštruko - 2 Gabrijela Meštrović Maštruko - 3 Gabrijela Meštrović Maštruko - 4 +5 Gabrijela Meštrović Maštruko - 5 Celebrity Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta! 2

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene