Prošla je 21 godina

Proslavio se kao sin Jennifer Lopez u obožavanoj romantičnoj komediji, a evo kako danas izgleda i što radi!

Tyler Posey - 1 Tyler Posey - 1 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tyler Posey - 1 Tyler Posey - 2 Tyler Posey - 4 Tyler Posey Tyler Posey Tyler Posey - 1 Tyler Posey - 2 +0 Tyler Posey - 3 Galerija

Tyler Posey proslavio se kao desetogodišnji glumac u filmu "Dogodilo se na Manhattanu", u kojem je glumio s Jennifer Lopez.

Američki glumac Tyler Posey proslavio se davne 2002. godine u romantičnoj komediji "Dogodilo se na Manhattanu", u kojoj je glumio s Jennifer Lopez, za koju je jednom prilikom izjavio da ga je naučila kako biti pravi profesionalni glumac.

Tyler danas ima 31 godinu i teško je u njemu prepoznati preslatkog dječaka kojeg je utjelovio u poznatom filmu, a iza njega je i poprilično teška životna priča.

Nakon ""Dogodilo se na Manhattanu" pojavio se u filmovima "Istina ili izazov", "Taco Shop", "Prošlo ljeto" i "Sam". Također je dobio uloge u serijama poput "Mladi vukodlak", "Elena of Avalora", "Vrisak", "Brzi i žestoki: špijunski trkači" i "Now Apocalypse". Uz glumu, započeo je i glazbenu karijeru te je objavio svoj prvi solo album 2021. godine.

Ipak, kao i njegove brojne kolege, i njega je pogodio veliki teret slave, zbog kojeg se odao porocima i alkoholu, protiv kojih se godinama borio. Trenutačno je u vezi s glazbenicom Phem, iako je u nekoliko navrata otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti i sklonosti muškarcima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyler Posey (@tylerposey58)

"Netko me pitao jesam li bio s muškarcima (jednako kao i sa ženama) i rekao sam da jesam", izjavio je jednom prilikom za NME.

Koliko se Tyler promijenio u posljednjih dvadesetak godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić priziva ljeto u bikiniju koji joj jedva pokriva bujne grudi, nekima je od samog prizora naglo zatoplilo

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 +15 Serija Kumovi - 5 Preporuke Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene